Aanmelden bij het Comenius College

februari 2015

Aanmelden voor het schooljaar 2015-2016. U bent welkom op al onze vestigingen

Aanmelden voor het schooljaar 2015-2016 is mogelijk vanaf het moment dat het schooladvies van de basisschool voor het voortgezet onderwijs bekend is. U kunt dat doen tot 10 weken voor de start van het nieuwe schooljaar bij al onze vestigingen.

Digitaal aanmelden
U kunt het aanmeldingsformulier hier online invullen en verzenden. U krijgt vervolgens een bevestigingsmail en u heeft daarnaast de mogelijkheid om het door u ingevulde formulier te printen. In de bevestigingsmail staat dat één van onze medewerkers binnen drie werkdagen contact met u opneemt over het verdere verloop van deze digitale aanmelding.

Aanmeldingsformulier downloaden
U kunt het aanmeldingsformulier leerjaar 1 hier downloaden, uitprinten en geheel ingevuld en ondertekend opsturen naar de desbetreffende vestiging. De adressen van de vestigingen vindt u hier.

Telefonisch aanvragen
U kunt het inschrijfformulier ook telefonisch aanvragen. De telefoonnummers van de vestigingen vindt u hier.

Aanmelden op de vestigingen
U kunt uw zoon of dochter via een afspraak anmelden op de vestigingen.
Neemt u dan een schrfitelijk advies van de basisschool met de gegevens uit het leerlingvolgsysteem en een (kopie) identiteitskaart/paspoort mee.

Informatie vestigingen en opleidingen
U kunt hier meer informatie, onze folders en brochures vinden.

Criteria voor plaatsing
Met elke aangemelde leerling voeren wij een kort gesprek waarin we ook de platsingsprocedure binnen het Comenius toelichten. Voor meer informatie over onze aanmelding- en plaatsingsprocedure kijkt u hier

 

 

« ga terug