Docent Comenius College wint landelijke prijs!

november 2014

Frits Hoorweg, docent ICT-route van het Comenius Beroepsonderwijs, heeft woensdag 12 november de Wim Peters Award gewonnen. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Landelijk Platform ICT-route.

De heer Hoorweg heeft zich de afgelopen twaalf jaar enorm ingezet voor de landelijke ontwikkeling van de ICT-route en ook voor het Comenius Beroepsonderwijs. Het Platform ICT-route is hem daar zeer erkentelijk voor en de school is heel trots op deze docent.
 
Juryrapport
Volgens het juryrapport heeft de heer Hoorweg al die jaren in diverse werkgroepen en examengroepen buitengewone inzet vertoond voor het vak. Ook is hij een bevlogen vmbo-docent die het vak uitstekend vorm heeft weten te geven. Daarom heeft de jury hem de prijs van 2014 toegekend. De prijs bestaat uit een beeldje en een geldbedrag.

De prijs
De Wim Peters Award is in het leven geroepen in 2012 door het bestuur van Platform VMBO ICT-route. De Award heeft als doel het intersectorale onderwijs in Nederland blijvend een impuls te geven voor doorontwikkeling. Met de prijsuitreiking wil het Platform personen of organisaties belonen die het intersectorale onderwijs op de kaart zetten of gezet hebben.
De naamgever van de Award, Wim Peters, is 12 jaar voorzitter geweest van het Platform VMBO ICT-route. In deze hoedanigheid heeft hij aan de wieg gestaan van de ontwikkeling van de ICT-route, en heeft hij zich ingezet voor de didactiek en het intersectorale karakter van dit programma.
 

« ga terug