Veelbelovend open huis op 28 januari 2015

februari 2015

 

Met twee nieuwe gebouwen in Capelle, nieuwe technische mavo-opleidingen in Krimpen en Rotterdam, een nieuwe huisstijl en draadloos internet hebben de zes vestigingen van het Comenius College zich tijdens het Open Huis op woensdag 28 januari van een verrassende kant laten zien. Op alle vestigingen bleek de keuze voor de woensdag bovendien gunstig uit te pakken voor het aantal bezoekers. De school kijkt dan ook terug op een zeer geslaagd Open Huis.

Rondleidingen met leerlingen, demonstraties door leerlingen, muzikale optredens van leerlingen… Het waren de leerlingen die onvermoeibaar de leraren en onderwijsondersteuners hielpen om hun school te ‘demonstreren’ aan de vele bezoekers van het Open Huis: leerlingen uit groep 8 en 7, met hun ouders, zusjes en broertjes.
Voor de nieuw geopende Comenius “scholen” was veel belangstelling, ook ouders van huidige leerlingen en buurtbewoners kwamen een kijkje nemen.
In tegenstelling tot de kou en regen buiten, was de ontvangst van de vele bezoekers in de scholen warm, zij voelden zich hartelijk welkom. Ruim 500 leerlingen vroegen en ontvingen informatie over het Comenius Lyceum. 150 leerlingen bezochten de Comenius Mavo.

Ook voor het nieuwe gebouw van Comenius Beroepsonderwijs was de belangstelling hartverwarmend, aan meer dan 200 leerlingen deelden de gastvrouwen informatie en een attentie uit.

De warme belangstelling was ook zichtbaar in de Comenius vestigingen in Nieuwerkerk, Krimpen en Rotterdam. Ook die werden druk en goed bezocht. In Nieuwerkerk vroegen meer dan  200 belangstellende leerlingen en hun ouders informatie; in Krimpen en in Rotterdam meer dan 100.

Aanmelden voor het Comenius  kan via deze website, (klik hier voor het aanmeldformulier) en natuurlijk ook tijdens de aanmelddag op woensdag 11 maart, van 13.00-20.00 uur op alle vestigingen. U kunt vanzelfsprekend ook een afspraak maken op èèn van onze vestigingen.

 

 


 

« ga terug