Benieuwd naar onze scholen?

Op 31 januari 2018 is onze jaarlijkse open dag!

U bent met uw hele gezin van harte welkom. Op alle vestigingen staan op deze dag de deuren open en kunt u een kijkje komen nemen.  Ook kunt u wat meer te weten komen over onze opleidingen, de brugklassen maar b.v. ook over de  leerlingbegeleiding. Kijk bij de vestigingen op de groep 8 pagina's voor meer informatie.

Verschil tussen de informatieavond en Open Dag?

Tijdens de informatieavond krijg je veel informatie over de school. Voor de ouders zijn er speciale presentaties bij te wonen over het onderwijs op onze school. Ook kunt u op deze avond meer te weten komen over de afzonderlijke opleidingen op onze vestigingen. U kunt leuke minilesjes bijwonen. Tijdens de informatieavond ligt de focus dan ook op de informatie.
Op de Open Dag is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om iets te vertellen over hun vak en onze  leerlingen leiden jullie rond door de school.  Bij bijna elk vak is er wel iets te doen of te beleven. Deze dag geeft  dan ook een goede indruk van wat het Comenius College op alle vestigingen te bieden heeft.

Ook na de kerstvakantie zijn er informatie- en open lesavonden voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders: U/jij bent van harte welkom.
De avonden starten om 19.00 uur:

Datum:  Vestiging:                                                 Aanmelden:        Telefoonnummer:    
       
Di 16-01     Comenius Lyceum Capelle tto  CLC@comenius.nl      010- 459 59 59
Di 16-01  Comenius Mavo Capelle pre-havo  CMC@comenius.nl 010- 459 59 70
Di 16-01  Comenius College Krimpen  CCK@comenius.nl 0180- 59 15 00
Do 18-01  Comenius College Rotterdam  CCR@comenius.nl 010- 286 24 22