Benieuwd naar onze scholen?

Op 31 januari 2018 is onze jaarlijkse open dag!

U bent met uw hele gezin van harte welkom. Op alle vestigingen staan op deze dag de deuren open en kunt u een kijkje komen nemen.  Op de Open Dag is de hele school in bedrijf, alle vakdocenten zijn aanwezig om iets te vertellen over hun vak en onze  leerlingen leiden jullie rond door de school.  Bij bijna elk vak is er wel iets te doen of te beleven. Deze dag geeft  dan ook een goede indruk van wat het Comenius College op alle vestigingen te bieden heeft.
Ook kunt u wat meer te weten komen over onze opleidingen, de brugklassen maar b.v. ook over de  leerlingbegeleiding. Kijk bij de vestigingen op de groep 8 pagina's voor meer informatie.

Onze scholen zijn goed bereikbaar met het openbaar vervoer, ook beschikken wij over voldoende parkeerruimte. Tijdens de open dag verwachten wij echter meer bezoekers dan op een normale dag. Bezoekt u de vestigingen aan de Lijstersingel dan adviseren wij om, indien mogelijk, met het openbaar vervoer te komen. U kunt onderstaand uw reis inplannen. De scholen aan de Lijstersingel zijn per metro goed bereikbaar. U kunt uitstappen op station Slotlaan.

 

Ook na de kerstvakantie zijn er informatie- en open lesavonden voor de leerlingen van groep 8 en hun ouders: U/jij bent van harte welkom.
De avonden starten om 19.00 uur:

Datum:  Vestiging:                                                 Aanmelden:        Telefoonnummer:    
       
Di 16-01     Comenius Lyceum Capelle tto  CLC@comenius.nl      010- 459 59 59
Di 16-01  Comenius Mavo Capelle pre-havo  CMC@comenius.nl 010- 459 59 70
Di 16-01  Comenius College Krimpen  CCK@comenius.nl 0180- 59 15 00
Do 18-01  Comenius College Rotterdam  CCR@comenius.nl 010- 286 24 22