Leerlingen van het beroepsonderwijs verwennen mantelzorgers!

november 2022

Afgelopen week stond in het teken van de mantelzorger. In samenwerking met Mantelzorg Capelle en de gemeente Capelle heeft het Comenius Beroepsonderwijs de Capelse mantelzorgers een onvergetelijke dag bezorgd. Mantelzorgers konden de hele week aansluiten bij koffie ochtenden, een heerlijke lunch of aan een beauty/activiteitenmiddag deelnemen. Al deze activiteiten werden georganiseerd door leerlingen van het Comenius Beroepsonderwijs in Capelle.

De leerlingen van de diverse beroepsopleidingen hebben een 3 gangen lunch bereid en diverse welness belevingen aangeboden. De mantelzorgers konden zelf een keuze maken. Badzout maken, een beauty beleving met nagels lakken of een spel beleving.
Voor de leerlingen was dit een praktijkopdracht die zij met veel plezier uitgevoerd hebben.


De school is trots op haar leerlingen. Ze hebben het geweldig gedaan! Ook de gasten waren erg te spreken over de leerlingen. Ze vonden het heel proffessioneel en het eten was zalig aldus een van de deelnemers.
De leerlingen zelf zijn blij en enthousiast over hun 1e praktijkopdracht. De leerlingen van het Comenius verzorgden deze week in totaal drie lunches en drie beauty-activiteitenmiddagen voor de Capelse mantelzorgers.

Een reactie van een van de gasten: ‘Geweldig hoe die jongens en meiden het doen! We werden heel professioneel welkom geheten. En het eten was heerlijk.’

« ga terug