Kennismaken met het Comenius College Krimpen

Elke vestiging van het Comenius College heeft een open dag en een open dag light. Voor alle Comenius vestigingen zijn deze dagen op dezelfde datums. Het Comenius College Krimpen heeft naast deze open dagen ook een tweetal informatie- en openlesavonden.

De Open Dag op Comenius College Krimpen aan den IJssel vindt plaats op 27 januari 2021 van 15.00 tot 20.00 uur. Tijdens deze open dag is de gehele school in bedrijf. U maakt kennis met de sfeer en werkwijze van het Comenius College Krimpen en kunt alle lokalen bezoeken en lesmaterialen bekijken. Op deze dag zijn er uiteraard veel leerlingen aanwezig die antwoord kunnen geven op de meest uiteenlopende vragen. Zij zijn onze beste ambassadeurs en kennen de school van binnen en buiten. Naast leerlingen zijn op deze dag ook alle medewerkers op school aanwezig. Dit zorgt ervoor dat u een goed en compleet beeld krijgt van onze leuke, gezellige en kleinschalige school.

Op 18 februari 2021 van 17.00 tot 19.00 uur volgt de open dag light. Dit is een vereenvoudigde versie van de open dag; er is een beperkt aantal medewerkers aanwezig en de school is niet zoals op de open dag in vol bedrijf. Deze dag is bedoeld voor die bezoekers die nog aanvullende vragen hebben naar aanleiding van de open dag of die op de open dag zelf niet in de gelegenheid waren te komen. 

Leerlingen en ouders kunnen, zoals gezegd, op verschillende momenten de sfeer op het Comenius College Krimpen komen proeven. Naast de open dag en de open dag light heeft het Comenius College Krimpen een tweetal dagen waarop ouders en/of leerlingen met de school kennis kunnen maken. Het Comenius College Krimpen verzorgt een informatieavonden en open lesavonden en -dagen.

Op donderdag 19 november 2020 van 19.00 tot 21.00 uur vindt de informatie- en open lesavond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8 plaats. Tijdens deze avond volgen de leerlingen een aantal open lessen, terwijl ouders en verzorgers alle belangrijke informatie over de school te horen krijgen. Uiteraard is er op dat moment ruim de tijd tot het stellen van alle vragen die u heeft. We nodigen ook de leerlingen en ouders uit groep 7 nadrukkelijk uit om op deze avond een bezoek aan onze school te brengen.

De  webinar voor de ouders en leerlingen en ouders uit groep 8 is op donderdag 14 januari 2021 van 19.00 tot 21.00 uur.  U kunt uw zoon of dochter daarvoor   hier   aanmelden. Tot slot is er op woensdag 10 februari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur een meeloopmiddag voor leerlingen. 

Voor meer informatie over de open dag en de open dag kunt u telefonisch contact opnemen met onze school onder nummer 0180 - 59 15 00 of via cck@comenius.nl