Informatie- en open lesavonden

Het Comenius College Nieuwerkerk organiseert dit jaar weer twee open lesavonden. Het doet ons plezier u en uw kind uit te nodigen voor de avond op 6 november en op 21 november. 2019. Wij kunnen ons voorstellen dat u als ouders, maar natuurlijk ook jullie, leerlingen  uit groep 7 en 8, benieuwd zijn naar hoe het er nu aan toegaat in het voortgezet onderwijs.

Wat gaat er gebeuren?
Ouders en leerlingen uit groep 7 en 8  van de basisscholen, zijn van harte welkom om op deze avond eens te ervaren wat leerlingen op onze school dagelijks mee maken. U kunt samen met uw kind twee lessen bijwonen, elk van een half uur. Het zullen zo echt mogelijk lijkende lessen worden, dus ook: op tijd in de les aanwezig zijn, geen kauwgom, vinger opsteken als je iets wilt zeggen, telefoon in de telefoontas, etc. Op deze manier hopen wij een goede indruk te kunnen geven van het onderwijs en de sfeer op onze school.

Op deze avond bieden wij meerdere schoolvakken aan, waarvan u er twee kunt kiezen. Op de avond zelf kunt u uw keuze maken. Mocht u geïnteresseerd zijn in het volgen van een gymles, dan is sportieve kleding aan te raden. Naast het volgen van lessen, kunt u er ook voor kiezen om een presentatie bij te wonen, waarin wij u informeren over het voortgezet onderwijs in het algemeen en wat u van het Comenius Nieuwerkerk mag/kunt verwachten.

Aanmelden:
U kunt zich voor één van deze avonden via ccn@comenius.nl of  hier aanmelden tot 27 oktober

Het programma ziet er als volgt uit:
18.30 uur:           inloop met koffie, thee of een frisdrank, keuze maken voor de eerste les
19.00 uur:           eerste les of presentatie
19.30 uur:           keuze maken voor de tweede les
19.40 uur:           tweede les of presentatie
20.30 uur:           einde avond