Sport & Health 

My Talent
Iedereen op mavo en havo kiest een My Talent-programma. Je gaat vooral veel uitproberen. Daarna kies je het Talent dat het beste bij jou past.
Zelf sporten en bewegen vind jij leuk. Maar je wilt ook weten hoe je gezond eet en leeft en hoe je anderen daarbij kunt helpen en begeleiden.
Kies dan voor Sport & Health.


Bewegen is gezond…Maak het dus ook leuk!


Je hoort het heel vaak in het nieuws maar hoe komt het nu dat de jeugd van Rotterdam en de rest van Nederland te weinig beweegt. Veel kinderen kampen  op jonge leeftijd al met lichamelijke klachten. Het is zo dat je  letterlijk “lekkerder in je vel zit” als je gezond leeft en voldoende aan beweging toe komt. Om tot bewegen te komen en vooral ook te blijven is  motivatie het sleutelwoord, je moet iets doen waar je zin in hebt en wat je leuk blijft vinden. Het zal dan minder moeite kosten om het vol te houden. Leerlingen plezier laten hebben in bewegen en leerlingen veel verschillende sporten laten beleven is ons doel. Dan zal je er ook op lange termijn het meeste positieve effect van hebben.


 
        
MBO
Voor die leerlingen die in de toekomst naar de Sport en Bewegen opleiding of de ALO zouden willen gaan hebben we goede contacten met het MBO.  Door middel van Sport & Health worden ze  extra goed voorbereid op deze vervolgopleiding.
We doen het op de Rotterdamse, daadkrachtige manier, met focus op sport. We zien er naar uit veel te leren, veel leerlingen te ontvangen en met elkaar successen te vieren!