Open Dagen

 

Voorlichtingsavond  8 november 2018 

Leerlingen groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers zijn van harte welkom op onze voorlichtingsavond met workshops 

We starten de avond met een presentatie over de vestiging Rotterdam en vertellen u graag over het onderwijs en de talents die wij bieden. Daarna kunt als ouders presentaties naar keuze volgen. U kunt hierbij kiezen uit International Business, Sport en Health, Art & Culture en Tech & Media. Uw zoon of dochter volgt eveneens workshops naar keuze. Ons docententeam staat voor u klaar. Ook kunt u kennis maken met ons nieuwe onderwijsconcept MyChoice. Binnen MyChoice worden onze leerlingen begeleid door een coach die voor hen klaar staat bij het ontwikkelen van diverse vaardigheden.

Aanmelden voor deze avond  kunt u via  ccr@comenius.nl.
 

Workshopmiddag 27 november 2018

Leerlingen groep 7 en 8 en hun leerkrachten zijn van harte welkom op onze workshopmiddag.

Op deze middag worden leerlingen van groep 7 en 8 met hun leerkrachten uitgenodigd om kennis te maken met de vier talents op onze school. Ze maken een keuze uit International Business, Sport en Health, Art & Culture en Tech & Media. Deze middag geeft de leerlingen mogelijkheid om sfeer te proeven binnen onze school.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuele meeloopmiddag 16 januari 2019

Individuele leerlingen van groep 7 en 8

Leerlingen die graag kennis willen maken met de talents op onze school en niet met hun klas komen verwelkomen wij graag op deze middag.
Aanmelden voor deze middag kan via ccr@comenius.nl.

Open Dag 30 januari 2019

 

Open Dag Light 21 februari 2019

 

Kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen 26 juni 2019

Maak kennis met je nieuwe klasgenoten en je eigen coach

Op deze middag leert uw zoon of dochter de nieuwe klasgenoten en coach kennen. Ook krijgen ze informatie over de eerste weken van het nieuwe schooljaar.