Open Dagen

 

Geslaagde voorlichtingsavond  8 november 2018 

Leerlingen groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers hebben op 8 november kennis gemaakt met onze school. Zowel leerlingen als ouders zijn op een enthousiaste manier ontvangen en hebben voorlichting gekregen over onze vier talents:
- Sport & health
- Art & culture
- Tech & media
- International Business
 

Hierna zijn zowel ouders als leerlingen uiteen gegaan voor het ervaren van een proefles. Daarnaast was er een interessante presentatie over het werken met de plenda. Dit is een agenda waarin leerlingen hun huiswerk zetten en plannen. Tevens was er een presentatie over My Self, waarbij leerlingen een lesje kregen over sociale vaardigheden. Inmiddels hebben wij een aantal enthousiaste reacties mogen ontvangen. Een aantal wellicht toekomstige leerlingen heeft zich alweer opgegeven voor onze volgende individuele workshopmiddag op 16-01-19. Aanmelden voor deze middag kan via ccr@comenius.nl

Bent u ook enthousiast geworden dan kunt u hieronder meer informatie vinden.

MY CHOICE folder.
 

Workshopmiddag 27 november 2018

Leerlingen groep 8 en hun leerkrachten zijn van harte welkom op onze workshopmiddag.

Op deze middag worden leerlingen van groep  8 met hun leerkrachten uitgenodigd om kennis te maken met de vier talents op onze school. Ze maken een keuze uit International Business, Sport en Health, Art & Culture en Tech & Media. Deze middag geeft de leerlingen mogelijkheid om sfeer te proeven binnen onze school.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Individuele meeloopmiddag 16 januari 2019

Individuele leerlingen van groep 7 en 8

Leerlingen die graag kennis willen maken met de talents op onze school en niet met hun klas komen verwelkomen wij graag op deze middag.
Aanmelden voor deze middag kan via ccr@comenius.nl.

Open Dag 30 januari 2019

 

Open Dag Light 21 februari 2019

 

Kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen 26 juni 2019

Maak kennis met je nieuwe klasgenoten en je eigen coach

Op deze middag leert uw zoon of dochter de nieuwe klasgenoten en coach kennen. Ook krijgen ze informatie over de eerste weken van het nieuwe schooljaar.