Open Dagen

 

Open Dag Light 21 februari 2019

Open dag gemist?

Heeft u onze Open Dag gemist? Dan bent u op donderdag 21 februari tussen 17.00 uur en 19.00 uur van harte welkom voor een korte rondleiding door de school, uitleg over ons onderwijsconcept My Choice en onze talents.

Inschrijven op 5, 6 en 7 maart 2019

Aanmelden voor het schooljaar 2019-2020

U kunt uw zoon of dochter inschrijven  tussen 15.00 uur en 17.00 uur. Een aantal docenten van onze school staat voor u klaar voor een persoonlijk gesprek. Deze inschrijving is voorlopig. De leden van de toelatingscommissie hebben persoonlijk contact met de leerkracht van groep 8. Wij streven ernaar om de inschrijving van uw zoon of dochter definitief te maken voor de meivakantie.

Kennismakingsmiddag nieuwe leerlingen 26 juni 2019

Maak kennis met je nieuwe klasgenoten en je eigen coach

Tijdens deze middag maakt uw zoon of dochter alvast kennis met de nieuwe klasgenoten en de coach. Op deze manier wordt de overstap naar het voortgezet onderwijs kleiner. Ook krijgt uw zoon of dochter informatie over de eerste weken van het nieuwe schooljaar.  

Geslaagde voorlichtingsavond  8 november 2018 

Leerlingen groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers hebben op 8 november kennis gemaakt met onze school. Zowel leerlingen als ouders zijn op een enthousiaste manier ontvangen en hebben voorlichting gekregen over onze vier talents:
- Sport & health
- Art & culture
- Tech & media
- International Business

Hierna zijn zowel ouders als leerlingen uiteen gegaan voor het ervaren van een proefles. Daarnaast was er een interessante presentatie over het werken met de plenda. Dit is een agenda waarin leerlingen hun huiswerk zetten en plannen. Tevens was er een presentatie over My Self, waarbij leerlingen een lesje kregen over sociale vaardigheden. Inmiddels hebben wij een aantal enthousiaste reacties mogen ontvangen. Een aantal wellicht toekomstige leerlingen heeft zich alweer opgegeven voor onze volgende individuele workshopmiddag op 16-01-19. Aanmelden voor deze middag kan via ccr@comenius.nl

Bent u ook enthousiast geworden dan kunt u hieronder meer informatie vinden.
Folder groep 8
MY CHOICE folder.

Workshopmiddag 27 november 2018

Leerlingen groep 8 en hun leerkrachten bezochten onze workshopmiddag.
Op deze middag werden leerlingen van groep  8 met hun leerkrachten uitgenodigd om kennis te maken met de vier talents op onze school. Ze maakten een keuze uit International Business, Sport en Health, Art & Culture en Tech & Media. Deze middag gaf de leerlingen mogelijkheid om sfeer te proeven binnen onze school.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

Individuele meeloopmiddag 16 januari 2019

Individuele leerlingen van groep 7 en 8 bezochten onze school
Leerlingen die graag kennis wilden maken met de talents op onze school en niet met hun klas konden komen hebben wij verwelkomd op deze middag. Een grote groep leerlingen heeft op een zeer enthousiaste en actieve manier kennis kunnen maken met onze school.
 

Open Dag 30 januari 2019

Druk bezochte Open Dag

Woensdag 30 januari hebben wij heel veel leerlingen van groep 7 en groep 8 en hun ouders mogen verwelkomen op onze locatie. Leerlingen hebben door middel van activiteiten kennis gemaakt met onze vier talents en My Choice. Onze docenten kregen hulp van enthousiaste leerlingen uit alle leerjaren. Het waren prima ambassadeurs van onze school. Inmiddels hebben de eerste nieuwe leerlingen zich aangemeld voor het schooljaar 2019-2020.