Comenius College Rotterdam 22 Juni Sponsorloop

mei 2017

Het einde van het schooljaar is in zicht en dit jaar zullen wij de profielen op een spetterende manier afsluiten. Dit willen wij doen door gezamenlijk op 22 juni een sponsorloop te organiseren. Wij willen op deze wijze geld inzamelen voor de stichting Nieuw Generatie Brasil.

Gedurende het schooljaar hebben wij als Comenius College d.m.v. verschillende activiteiten ons hard gemaakt voor deze stichting. Wij vinden het vanuit ons christelijk gedachtengoed namelijk belangrijk om onze leerlingen bewust te maken van het feit dat het volgen van onderwijs en het hebben van mogelijkheden om jezelf tot volwassene te ontwikkelen niet voor ieder ‘kind’ in deze wereld geldt. Wij geloven dat ieder kind recht heeft op goed onderwijs en een hoopvolle toekomst en om deze reden dragen wij graag ons steentje bij aan de kansarme kinderen in Brazilië. In de afgelopen maanden is dit met succes geweest aangezien de kerstmarkt, georganiseerd door de IBS leerlingen, maar liefst 1200 euro opbracht. Daarnaast vond er op school in februari een Benefit diner plaats. Dit Braziliaanse culinaire evenement leverde ons naast een heerlijke en gezellige avond nog eens 1300 euro op.

Dankzij het grote succes van de eerder georganiseerde activiteiten willen wij ons als school nog eenmaal inzetten voor de kansarme kinderen in Brazilië. In de hoop de genoemde bedragen te evenaren. Wij als leerlingen en docenten kijken daarom uit naar de aankomende sponsorloop. Aangezien wij dit niet alleen tot een succes kunnen maken, hopen wij dat ook u bereidt bent om uw zoon, dochter, neef, nicht of kleinkind te stimuleren en te sponsoren. Onze leerlingen zullen daarom binnenkort met een sponsorformulier thuis komen en onze vraag aan u is of u samen met ons een steentje wil bijdragen aan de toekomst van de kansarme kinderen in Brazilië.

« ga terug