Open dagen

In het schooljaar 2017/2018 zijn er meerdere momenten waarop u als ouder met uw zoon of dochter op bezoek kunt komen om een goed beeld te krijgen van het Comenius College. Het schooljaar is inmiddels al aardig gevorderd. Op de volgende momenten bent u nog welkom om een kijkje te komen nemen:

  • Rondleidingen - diverse woensdagen in januari en februari
  • 14 febuari 2018: meeloopmiddag - let op! Opgeven is verplicht!
  • 22 februari 2018: Open Dag Light

 

Rondleidingen
Op verschillende woensdagen in januari en februari worden er rondleidingen verzorgd. De rondleidingen starten om 15.00 uur bij de ingang van het Junior Lyceum (Lijstersingel 18). Tijdens de tour kunt u vragen stellen en krijgt u het hele gebouw te zien.
Het is belangrijk dat u zich opgeeft voor de rondleidingen, zodat de groepen niet te groot worden. Wilt u meer informatie over de precieze data, neem dan contact met ons op.

Meeloopmiddag
Twijfelt uw zoon of dochter na het bezoeken van de Open dag nog of het Comenius College bij hem of haar past? Dan is het handig om op 14 februari 2018 nog een keer op school langs te komen voor een meeloopmiddag. Tijdens deze middag worden er meerdere proeflessen van ongeveer 25 minuten aangeboden aan leerlingen uit groep 8. Om 13.15 uur verzamelen de leerlingen in het Junior Lyceum aan Lijstersingel 18, waarna om 13.30 uur de eerste les begint. De lessen duren tot 15.00 uur.
U kunt uw zoon of dochter opgeven voor de meeloopmiddag voor te bellen naar 010-4595959.

Open Dag Light
Heeft u de Open Dag gemist, maar wilt u de school toch nog even van binnen bekijken? Dan bent u van harte welkom op de Open Dag Light op donderdag 22 februari. Op deze dag presenteren alle vakken zich op kleine schaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en een rondleiding door het gebouw te krijgen. De Open Dag Light vindt plaats in het Junior Lyceum en duurt van 17.00 tot19.00 uur.