Open dagen & informatieavonden

In het schooljaar 2018/2019 zijn er meerdere momenten waarop u als ouder met uw zoon of dochter op bezoek kunt komen om een goed beeld te krijgen van het Comenius College. Het schooljaar is inmiddels al aardig gevorderd. Op de volgende momenten bent u nog welkom om een kijkje te komen nemen:

 • woensdag 16 en 23  januari 2019 Early Learners
 • woensdag 30 januari 2019 open dag
 • woensdag 13 febuari 2019: meeloopmiddag - let op! Opgeven is verplicht!
 • donderdag 21 februari 2018: Open Dag Light


  Early learners
  Op woensdagmiddag 16 en 23 januari 2019 nodigt het Comenius Lyceum Capelle, leerlingen uit groep 8 die geïnteresseerd zijn in tweetalig onderwijs. Zij kunnen de keuze maken tussen tto havo/vwo en tto vwo.
  Om de leerlingen kennis te laten maken met tto, is er een middagprogramma opgesteld waarin zij lessen kunnen volgen op de tto manier.
  Wilt u uw zoon/dochter hiervoor aanmelden klik hier

  Open dag
  Op woensdag 30 januari 2019, organiseert het Comenius Lyceum Capelle een Open dag voor ouders en kinderen. Tijdens de Open dag kunt u informatie inwinnen over ons opleidingsaanbod en een kijkje nemen binnen onze school.
  De Open dag zal starten om 15.00 uur en eindigt om 20.00 uur. Bent u geïnteresseerd in onze school? Dan heten wij u van harte welkom.

  Meeloopmiddag
  Twijfelt uw zoon of dochter na het bezoeken van de Open dag nog of het Comenius College bij hem of haar past? Dan is het handig om op woensdag 13 februari 2019 nog een keer op school langs te komen, voor een meeloopmiddag. Tijdens deze middag worden er meerdere proeflessen van ongeveer 25 minuten aangeboden aan leerlingen uit groep 8.

  Om 13.15 uur verzamelen de leerlingen in het Junior Lyceum aan Lijstersingel 18, waarna om 13.30 uur de eerste les begint. De lessen duren tot 15.00 uur.
  U kunt uw zoon of dochter opgeven voor de meeloopmiddag door onderstaand formulier in te vullen.

  Open Dag Light
  Heeft u de Open Dag gemist, maar wilt u de school toch nog even van binnen bekijken? Dan bent u van harte welkom op de Open Dag Light op donderdag 21 februari. Op deze dag presenteren alle vakken zich op kleine schaal. Daarnaast is er de mogelijkheid om vragen te stellen en een rondleiding door het gebouw te krijgen. De Open Dag Light vindt plaats in het Junior Lyceum en duurt van 17.00 tot19.00 uur.

 

Aanmeldingsformulier meeloopmiddag

Woensdag 13 februari 2019