Wie wint?

februari 2019

Op 17 april 2018 vond de eerste Comenius lezing plaats in de bibliotheek aan het Stadsplein. Deze lezing werd georganiseerd door de bibliotheek in samenwerking met het Comenius College. 
Er werden vijf pitches gehouden door tien leerlingen over uiteenlopende onderwerpen. Deze leerlingen van het Comenius College zijn voor de lezing geselecteerd, omdat ze tijdens het presenteren van hun profielwerkstuk uitblonken. 
Ze kregen een presentatietraining aangeboden die verzorgd werd door het Jeugdtheaterhuis Capelle. De leerlingen leerden met behulp van theatertechnieken om hun presentatie om te zetten in een korte pitch. Met een uitstekend resultaat, want er waren hele boeiende pitches te horen.
De pitches werden beoordeeld door een vakkundige jury. Vorig jaar won Sara Vermeer (H5a) als eerste winnaar van de Comenius lezing.

Ook dit jaar organiseren de bibliotheek van Capelle samen met het Comenius Lyceum de Comenius lezing 2019. Op 15 april 2019 is het zover dan weten wij wie de wisseltrofee dit jaar krijgt!



 

 

« ga terug