Brugklaskamp Loon op Zand

 

Brugklaskamp

Woensdag 5 oktober was het zover…..eindelijk mocht leerjaar 1 op brugklaskamp. De leerlingen verzamelden zich met volgepakte tassen op school. Enthousiast vertrokken ze vanuit daar richting Loon op Zand.

Tijdens het kamp kregen de leerlingen vrije tijd om de omgeving te verkennen. Daarnaast vermaakten ze zich gedurende de week met allerlei leuke activiteiten, zoals: Escapespel; Levend Ganzenbord; Laser gamen, sport etc.

Op donderdag waren de leidinggevenden in de middag al in de feeststemming en werd er ’s avonds een disco georganiseerd. Door al het feesten vielen de leerlingen na het feest als een blok in slaap en was het daardoor minder luidruchtig in het dorp.

Het opstaan de volgende dag was voor velen een stuk moeizamer dan de dagen daarvoor. Tijd om daarbij stil te staan was er niet, want er moest gewerkt worden. De tassen werden verzameld en de slaapzalen werden weer netjes gemaakt. Toen alles in orde was kon de wandeling naar de Efteling beginnen. Dat was stiekem toch wel waar iedereen het meest naar had uitgekeken. Om 15.45 uur was het tijd om weer naar huis te gaan. Drie meisjes dachten te moeten logeren in het sprookjesbos ze konden de uitgang niet vinden. Gelukkig hebben we ze terug gevonden.

Wij kijken terug op drie fantastische dagen met ontzettend mooi weer en niet te vergeten….geweldige leerlingen en juniormentoren!!!!!!!!!!

 

 

 


... LOADING ...