Open dagen

In het schooljaar 2017/2018 zijn er meerdere momenten waarop u als ouder met uw zoon of dochter op bezoek kunt komen om een goed beeld te krijgen van het Comenius College.

Voorlichtingsmomenten:

  • dinsdag 31 oktober, 18.30-21.00: open lesavond voor ouders en leerlingen
  • donderdag 16 november, 18.30-21.00: open lesavond voor ouders en leerlingen
  • woensdag 31 januari, 15.00-20.00: Open Dag
  • woensdag 14 februari, 13.30-15.15: meeloopmiddag voor leerlingen groep 8
  • donderdag 22 februari, 17.00-19.00: Open Dag Light

Open lesavond
Op dinsdagavond 31 oktober en donderdagavond 16 november zijn er open lesavonden, waarop u samen met uw zoon of dochter uit groep 7 of 8 van de basisscholen van harte welkom bent om op één van deze avonden eens te ervaren wat leerlingen op onze school dagelijks meemaken. U kunt samen met uw kind twee lessen bijwonen, elk van een half uur. Het zullen zo echt mogelijk lijkende lessen worden, dus ook: geen kauwgom, vinger opsteken als je iets wilt zeggen, kom maar eens voor het bord, etc. Op deze manier hopen wij een goede indruk te kunnen geven van het onderwijs en de sfeer op onze school.
Op deze avond bieden wij tien schoolvakken aan, waarvan u er twee kunt kiezen. Op de avond zelf kunt u uw keuze maken. Mocht u geïnteresseerd zijn in het volgen van een gymles, dan is sportieve kleding aan te raden!
Naast het volgen van lessen, kunt u er ook voor kiezen om een presentatie bij te wonen, waarin wij u informeren over het voortgezet onderwijs in het algemeen en wat u van het  Comenius Nieuwerkerk mag/kunt verwachten.
Wilt u ons laten weten of wij op u mogen rekenen?
Opgeven kan tot en met 27 oktober per mail ccn@comenius.nl of 0180440476 o.v.v. naam van uw kind, de basisschool en met hoeveel personen u wilt komen.

Open dag
Op woensdagmiddag 31 januari 2018 is de Open dag op alle vestigingen van het Comenius College. Tijdens deze Open dag kunt u meer informatie krijgen over de opleidingen die het Comenius biedt, maar ook over bijvoorbeeld zorg en buitenlesactiviteiten. Van 15.00 tot 20.00 uur bent u van harte welkom om samen met uw zoon of dochter een kijkje te komen nemen.

Meeloopmiddag
Twijfelt uw zoon of dochter na het bezoeken van de Open dag nog of het Comenius College bij hem of haar past? Dan is het handig om op 14 februari 2018 nog een keer op school langs te komen voor een meeloopmiddag. Tijdens deze middag worden er meerdere proeflessen van ongeveer 25 minuten aangeboden voor leerlingen uit groep 8. Om 13.30 uur worden de leerlingen welkom geheten in de hal van het schoolgebouw waarna om 13.45 uur de eerste les begint. De lessen duren tot 15.30 uur.
U kunt uw zoon of dochter opgeven voor de meeloopmiddag via ccn@comenius.nl

Open Dag Light
Heeft u de Open Dag gemist, maar wilt u de school toch nog even van binnen bekijken? Dan bent u van harte welkom op de Open Dag Light op donderdag 22 februari.  U krijgt de mogelijkheid vragen te stellen en  een rondleiding door het gebouw te krijgen. De Open Dag Light duurt van 17.00 tot19.00 uur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 
 
 
 
 

PORTAAL