Open dagen

In het schooljaar 2016/2017 zijn er meerdere momenten waarop u als ouder met uw zoon of dochter op bezoek kunt komen om een goed beeld te krijgen van het Comenius College.

  • 8 febuari 2017: meeloopmiddag
  • 23 februari 2017: Open Dag Light

 

Meeloopmiddag
Twijfelt uw zoon of dochter na het bezoeken van de Open dag nog of het Comenius College bij hem of haar past? Dan is het handig om op 8 februari 2017 nog een keer op school langs te komen voor een meeloopmiddag. Tijdens deze middag worden er meerdere proeflessen van ongeveer 25 minuten aangeboden voor leerlingen uit groep 8. Om 13.15 verzamelen de leerlingen in het Lyceumgebouw aan Lijstersingel 18, waarna om 13.30 uur de eerste les begint. De lessen duren tot 15.15 uur.
U kunt uw zoon of dochter opgeven voor deze meeloopmiddag door een mail te sturen naar clc@comenius.nl. Wilt u in deze mail de naam, het advies en de adresgegevens van uw zoon of dochter zetten?

Open Dag Light
Op 23 februari 2017 gaat het Comenius Lyceum nog een keer open voor de Open Dag Light. Op deze dag kunt u aan het begin van de avond, van 17.00 tot 19.00 uur, langskomen op het Lyceum om een indruk op te doen van de school. In de aula zijn allerlei kraampjes met informatie over de vakken, de structuur van de school en de activiteiten. Daarnaast kunt u op deze dag een rondleiding door de school krijgen.

Overige voorlichtingsactiviteiten
Eerder in het jaar hebben we de volgende voorlichtingsactiviteiten gehad: open lesavond, informatieavond tto en pre-havo, Early Learners en de Open Dag. Hier kunt u een verslag  vinden van de Open Dag.