Maak een aanmeldafspraak!

Op woensdag 3 maart 2021 is het van 15.30 tot 20.00 uur (indien een tijdslot vol zit, zal dit hier niet meer te kiezen zijn) mogelijk om uw zoon of dochter op locatie aan te melden op onze school. Het betreft alleen een aanmelding, een rondleiding is door de geldende maatregelen niet mogelijk. Uiteraard proeft u tijdens dit persoonlijk contact de sfeer van de school. Door onze beperkte omvang krijgt u in een oogopslag een goed beeld van onze kleine, gezellige en veilige school.

Naast een afspraak op 3 maart 2021 is het ook mogelijk om op elke schooldag van 1 maart t/m 12 maart tussen 16.00 uur en 17.00 uur op onze school langs te komen.

Mocht het zo zijn dat de maatregelen er aanleiding toe geven dat meer dan alleen een fysieke aanmelding op school mogelijk is, dan laten we u dat uiteraard via deze website of onze social media kanalen (facebook en Instagram) weten. U kunt zich daarvoor ook hier registreren.

Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een online intake via Teams.

Hoe werkt een afspraak voor aanmelding?

Voor een online intake via Teams kunt een telefonische afspraak maken via 0180 - 59 15 00 of mailt u naar cck@comenius.nl. Er wordt dan een tijd en datum met u, uw zoon of dochter en een medewerker van de school afgesproken.

Komt u liever langs op school?

Veel mensen vinden het prettiger om zich persoonlijk aan te melden. Als u die keus maakt: vul dan het formulier hieronder in. Kies een datum en selecteer een tijdslot; u ontvangt dan een bevestiging van uw afspraak en u kunt uw zoon of dochter dan op het gekozen moment op onze school aan de Boezemdreef aanmelden. Uw zoon of dochter moet hierbij uiteraard aanwezig zijn.