CCN, doe jij dit jaar examen?

maart 2021

Doe jij dit jaar eindexamen?

 

Ook dit jaar is de mobiele website mijneindexamen.nl voor leerlingen weer beschikbaar met alle informatie voor het examenjaar 2020-2021.Mijneindexamen.nl is een mobiele webapp voor alle examenleerlingen vmbo, havo en vwo. Deze site is ontwikkeld voor smartphone en tablet, maar werkt ook goed op laptop of desktop.

Op maat

Op mijneindexamen.nl stellen leerlingen hun persoonlijke examenrooster in door een niveau en vakkenpakket te selecteren. Het is ook mogelijk om vakken op een hoger niveau op te nemen in het rooster. Bij ieder vak staat welke hulpmiddelen zijn toegestaan en na afname verschijnt de link naar het correctievoorschrift. De site geeft hiermee elke leerling een overzicht op maat van zijn/haar examenperiode.

Als leerlingen hun examens spreiden over het eerste en het tweede tijdvak, kunnen zij uit beide tijdvakken hun examens selecteren. Dus ook voor hen is een rooster op maat samen te stellen.

                                                                           

Praktische informatie

Mijneindexamen.nl geeft ook praktische informatie ter voorbereiding op de examens: syllabi met de examenstof, de slaag-zakregeling, algemene regels en tips en links naar oefenexamens.
Naast mijneindexamen.nl zijn er voor leerlingen ook de websites lerenvoorhetexamen.nl, examenkompas.nl en examenklacht.nl voor respectievelijk hulp bij de voorbereiding op de examens, het oefenen en analyseren van oude examens en de mogelijkheid opmerkingen in te sturen over examens bij het LAKS.

Heeft u toch nog vragen of opmerkingen dan kunt u contact opnemen met de heer Timmer: jatimmer@comenius.nl

« ga terug