Meeloopmiddagen en webinar/informatieavond

 

Op alle Comenius scholen zijn er gewoonlijk in november informatie- en open lesavonden voor leerlingen en ouders van groep 8. In verband met de huidige maatregelen van het RIVM kunnen we dit helaas niet organiseren zoals we dat gebruikelijk doen.Meeloopmiddagen
Leerlingen uit groep 8 van de basisscholen, zijn van harte welkom om op deze middag eens te ervaren wat leerlingen op onze school dagelijks mee maken. Uw kind zal twee lessen bijwonen, elk van een half uur. Het zullen zo echt mogelijk lijkende lessen worden, dus ook: op tijd in de les aanwezig zijn, geen kauwgom, vinger opsteken als je iets wilt zeggen, telefoon in de telefoontas, etc. Op deze manier hopen wij een goede indruk te kunnen geven van het onderwijs en de sfeer op onze school.

In november en december hebben we meeloopmiddagen voor de leerlingen uit groep 8 van de basisschool gehouden. De leerlingen konden zich aanmelden om op een woensdagmiddag van 14:15 - 16:00 uur lessen bij te wonen. Dit was op 18  en 25 november en op 2 en 9 december 2020. Dit jaar alléén de kinderen en helaas niet de ouders.

Open je wereld bij het Comenius in Nieuwerkerk

Webinar/informatieavond voor ouders
Voor de ouders van leerlingen uit groep 8 van de basisschool organiseren we op 12 november en 9 december 2020 een webinar waar het Comenius College zich aan u presenteert en waarbij het mogelijk is om vragen te stellen. Deze digitale voorlichtingsavond begint om 19:00 uur.

Aanmelden
Voor zowel de meeloopmiddagen voor leerlingen als de webinar voor ouders is het wel noodzakelijk je aan te melden. Het aanmeldformulier vind je hier:

- aanmelden meeloopmiddag  VIP-meeloopmiddagen
   (Het is inmiddels niet meer mogelijk om in te schrijven voor de meeloopmiddagen)

webinar/informatieavond 9 december bekijken.


Aanmelden is niet meer mogelijk. maar u kunt via DEZE LINK het webinar via Microsoft Teams alsnog bekijken. De presentatie begint na 6 min. 30 sec.


In dit filmpje krijgt u nog meer informatie over wat het Comenius College Nieuwerkerk te bieden heeft aan uw zoon of dochter.