Op alle Comenius scholen zijn er gewoonlijk in november informatie- en open lesavonden voor leerlingen en ouders van groep 8.

Open lesavonden, voor groep 7 en groep 8
4 november 18 november 2021
Tijdens de open lesavonden ontvangen we graag leerlingen van groep 7 en groep 8  met hun ouders voor het volgen van een aantal vaklessen. Bij binnenkomst in de centrale hal kies je de vakken waar jij graag een lesje van zou willen volgen. Deze avond lijkt het net alsof je al echt even op de middelbare school zit, dat is leuk en spannend! We kijken er naar uit om jou deze lesjes aan te bieden! Beide avonden beginnen om 19.00 uur en eindigen ca. 20.30 uur.

AANMELDEN OPEN LESAVOND

VIP Meeloopmiddagen, voor groep 8
24 november, 1 en 8 december


Leerlingen uit groep 8 van de basisscholen, zijn van harte welkom om op deze middag te ervaren wat leerlingen op onze school dagelijks mee maken. Uw kind zal verschillende lessen bijwonen tussen 14.00 - 16.00 uur. Het zullen zo echt mogelijk lessen worden, dus ook: op tijd in de les aanwezig zijn, geen kauwgom, vinger opsteken als je iets wilt zeggen, telefoon in de telefoontas, etc. Op deze manier hopen wij een goede indruk te kunnen geven van het onderwijs en de sfeer op onze school. Voorbeelden van lessen die gevolgd kunnen worden: Tech+ in ons Lokaal voor de Toekomst. Engels, muziek, Duits, Nederlands, Aardrijkskunde, wiskunde, en zo nog tal van andere vaklessen die gegeven worden op het Comenius College in Nieuwerkerk!

AANMELDEN MEELOOPMIDDAG