Open dagen
afbeelding: leerlingen voor de bedrukte muur van het Comenius College Nieuwerkerk

In verband met de ontwikkelingen rondom corona Covid-19, is het op dit moment nog niet helemaal bekend hoe we dit schooljaar invulling gaan geven aan de kennismaking met het Comenius College. Binnenkort hopen we het programma on-line te zetten, dus houd deze website in de gaten.

De Open Dag van 27 januari gaat vooralsnog door. We zijn voornemens een "walking-through"te organiseren in december/januari. Definitieve datum en tijd en verdere informatie kunt u tegen die tijd op de website vinden.

Voor leerlingen uit groep 8 organiseren we in ieder geval meeloopmiddagen op 18 en 25 november en op 2 en 9 december. We hopen je te mogen ontvangen op één van deze middagen.
Hier kan je jezelf aanmelden voor de meeloopmiddagen.

afbeelding: Open je wereld bij Comenius Nieuwerkerk met datum VIP meeloopmiddagen

 

Voor ouders hebben we de mogelijkheid tot het bijwonen van een webinar op woensdag 9 december. Hier kunt u zich aanmelden voor de webinar.

Inschrijven
Bent u er al zeker van dat u uw kind wilt inschrijven op het Comenius College? Dat kan vanaf 15 februari tot en met 5 maart. In verband met de corona maatregelen kan dit uitsluitend op afspraak.Een afspraak maken kan vanaf februari via deze website.

Dan kunt u zich hier inschrijven:

knop aanmelden brugklas Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel