Open Dag 26-01-22 van 15.00-20.00 uur

Onze Open Dag vindt dit jaar plaats op woensdag 26 januari van 15.00-20.00 uur. In verband met de geldende maatregelen, uw en onze veiligheid, zijn er een aantal wijzigingen ten opzichte van een normale Open Dag. U bent vanzelfsprekend samen met uw zoon/dochter van harte welkom om onze school te komen bezoeken. Om dit veilig te kunnen doen moeten wij helaas het aantal bezoekers beperken. U kunt zich aanmelden door vooraf een zelf gekozen tijdslot te reserveren. Een maximum aantal bezoekers kan per half uur onze school bezoeken. Binnen vinden er rondleidingen plaats, is er voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen en krijgt u een goede indruk van onze gastvrije school. Op deze manier voorkomen we dat het in de school te druk wordt en mensen buiten moeten wachten, maar zorgen we er ook voor dat iedereen de kans krijgt om onze school veilig te bezoeken.
U kunt in het onderstaande formulier een tijdslot kiezen. Wel gelden er een aantal regels:

  • Toegang tot de school is mogelijk met een afspraak die gemaakt is via het onderstaande formulier op deze website. Afspraken kunnen ook telefonisch gemaakt worden. Bel daarvoor naar 010-459 59 59

  • De landelijk geldende coronamaatregelen voor bezoek aan publieke ruimtes zijn van toepassing; gebruik van een mondkapje, afstand houden en handen ontsmetten.

  • In verband met het maximum aantal personen in de school is per kind slechts één ouder toegestaan.

  • Aanmeldingen worden verwerkt in volgorde van binnenkomst. Dat kan betekenen dat het door u ingevulde tijdvak al vol is. Wilt u uw contactgegevens achterlaten zodat we u kunnen benaderen voor een ander moment?

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem gerust even met ons op. cmc@comenius.nl of via 010-459 59 70. Bezoeken van de Open Dag op de mavo start vanuit het Lyceum, Lijstersingel 18.

 


 

 

Het formulier is gesloten.