Werken bij het Comenius College

Het Comenius College is een christelijke scholengemeenschap met een breed onderwijsaanbod in Capelle aan den IJssel en omgeving met meer dan 3000 leerlingen. Het Comenius College geeft onderwijs dat past bij de 21e eeuw. Wij dagen leerlingen in een zo rijk mogelijke leeromgeving uit om hun talenten tot ontplooiing te brengen. Op onze school werken in totaal ongeveer 300 medewerkers.
Het Comenius College voert een professioneel en integraal personeelsbeleid, waarbij de afdeling HRM functioneert als een ‘open servicecentrum’ voor alle medewerkers.

Op de vestigingen van het Comenius College staan de kernteams onder leiding werken bij Comenius? vacaturesvan een teamleider.  Samen met ongeveer vijftien collega’s geeft de teamleider vorm aan het onderwijs en de leerlingbegeleiding. Deze organisatiestructuur en de prettige onderlinge omgang, de duidelijke afspraken en een professionele cultuur zorgen ervoor dat het zondermeer plezierig is om op het Comenius College te werken.

Vacatures

Op 15 maart a.s. organiseren wij weer een Meet & Match.
Geïnteresseerd in een baan bij het Comenius College? Wij zijn op zoek naar nieuwe docenten en collega’s.
Kom kennismaken met ons en ga in gesprek met directieleden en docenten van onze zeven scholen.
Op deze avond krijg je informatie over onze vacatures voor komend schooljaar en de carrièremogelijkheden binnen het Comenius College. 

Comenius Meet & Match
Wanneer:
Woensdag 15 maart 2023 van 19.00-21.00 uur (inloop vanaf 18.45 uur)
Waar:
Lijstersingel 10, 2902 JD Capelle aan den IJssel
Aanmelden kan via:
kennismaken@comenius.nl

Directeur Comenius Beroepsonderwijs Capelle- talentgerichte school voor VMBO basis/kader. 
De algemene directie van het Comenius College is samen met medewerkers en leerlingen van het Comenius Beroepsonderwijs op zoek naar een op kwaliteit en samenwerking gerichte directeur Comenius Beroepsonderwijs Capelle.
Meer info en solliciteren.

We zoeken creatieve medewerkers die positief staan ten opzichte van onderwijsontwikkeling en zich herkennen in de begrippen zelfsturing, zelfstandigheid, zelfdiscipline en eigen verantwoordelijkheid. In dit onderwijs is de inspiratie van het christelijk geloof herkenbaar.

Wilt u ook komen werken bij het Comenius College, reageer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie.