Op alle Comenius scholen zijn er gewoonlijk in november informatie- en open lesavonden voor leerlingen en ouders van groep 8.

 

Open lesavonden, voor groep 7 en groep 8
4 november 18 november 2021

De leerlingen nodigen we van harte uit om zich in te schrijven voor onze meeloopmiddagen die plaatsvinden op 24 november, 1 december en 8 december.  Ouders nodigen wij uit om deel te nemen aan het webinar op 8 december.

 


Webinar voor ouders
8 december 2021

Graag willen we alle ouders de mogelijkheid bieden om informatie te krijgen over onze vestiging. Om deze reden organiseren wij naast de Open Lesavonden ook een webinar op woensdag 8 december van 20.00 – 21.00 uur via Microsoft Teams. U kunt zich hiervoor opgeven. De ouders die zich hiervoor opgeven ontvangen via de mail een link naar het webinar.

 


VIP Meeloopmiddagen, voor groep 8
24 november, 1 en 8 december


Leerlingen uit groep 8 van de basisscholen, zijn van harte welkom om op deze middag te ervaren wat leerlingen op onze school dagelijks mee maken. Uw kind zal verschillende lessen bijwonen tussen 14.00 - 16.00 uur. Het zullen zo echt mogelijk lessen worden, dus ook: op tijd in de les aanwezig zijn, geen kauwgom, vinger opsteken als je iets wilt zeggen, telefoon in de telefoontas, etc. Op deze manier hopen wij een goede indruk te kunnen geven van het onderwijs en de sfeer op onze school. Voorbeelden van lessen die gevolgd kunnen worden: Tech+ in ons Lokaal voor de Toekomst. Engels, muziek, Duits, Nederlands, Aardrijkskunde, wiskunde, en zo nog tal van andere vaklessen die gegeven worden op het Comenius College in Nieuwerkerk!

 


Kan je niet wachten en wil je al wat meer weten van de school, de lessen en meer?
Bekijk dan onze informatiefilmpjes!


Kijk binnen bij Comenius Nieuwerkerk!