Comenius Rotterdam "open lesavond" goed bezocht

november 2016

 

Drie leerlingen al aangemeld voor nieuw schooljaar

Feestelijke open lesavond Comenius Rotterdam goed bezocht

Comenius Rotterdam ontving donderdag 10 november ongeveer 300 geïnteresseerden tijdens de eerste feestelijke open lesavond. Het waren zowel leerlingen uit groep 8 als hun ouders. Comenius Rotterdam zit in de procedure voor het predicaat Excellente school 2017, dat wil zeggen: een school die staat voor onderwijs in de beste betekenis van het woord.

 
Tijdens de open lesavond deed Comenius Rotterdam uit de doeken wat ze zoal biedt en werden er minilesjes gegeven in verschillende vakken.
Veel interesse was er voor de bijzondere profielen: International Business School, Sportfocus, Tech+ en de pre-havo. Ook de gratis huiswerkklas en de persoonlijke begeleiding werden hoog gewaardeerd.
Aan het einde van de avond besloten drie leerlingen met hun ouders het inschrijfformulier alvast in te vullen, want ze wilden verzekerd zijn van een plaatsje.



Meeloopmiddag en Open Dag
Voor geïnteresseerden die deze avond hebben gemist is er op woensdag 18 januari een meeloopmiddag (voor leerlingen) en op 25 januari de Open Dag (voor leerlingen en ouders) en op 23 februari de Open Dag light. De school nodigt belangstellenden hiervoor hartelijk uit.

Meer informatie op www.comenius.nl

 

 

 

 

 

 

« ga terug