Kerstmarkt Comenius Rotterdam

januari 2017

Gedurende de laatste 5 weken van het schooljaar hebben klassen 1b, 2b en 3b minimaal 3 uur per week hard gewerkt aan hun product of bedrijf, dat ze gingen verkopen op de kerstmarkt. En op 20 december was het eindelijk zover!


Dat hard werken loont, werd gisteren weer bewezen. Om 17.15 uur stonden de leerlingen klaar in de aula voor hun laatste briefing van hun docenten.
Daar kregen ze de laatste tips en ideeën om zoveel mogelijk producten te verkopen. De spanning zat er goed in, want iedereen was erg benieuwd wat de opkomst daadwerkelijk zou zijn en hoeveel er verkocht zou worden.

Die spanning was uiteindelijk nergens voor nodig, want wat een opkomst op deze fantastische avond! Ruim 200 mensen hebben de eerste kerstmarkt ‘by night’ van het Comenius College Rotterdam bezocht. Dat deze mensen veel geld hebben besteedt, is duidelijk te zien aan de opbrengst. Na alle inkomsten te hebben opgeteld, hebben we maar liefst €1060,10 weten op te halen voor de stichting Nieuwe generatie Brasil.

Dit grote succes hadden we niet kunnen realiseren zonder de grote inzet van allerlei partijen. Dus via deze weg wil ik alle IBS leerlingen, de betrokken ouders, Celebrations & events, collega’s van het Comenius College Rotterdam en natuurlijk ALLE bezoekers bedanken voor jullie inzet, betrokkenheid en enthousiasme. Wij hopen jullie graag allemaal volgend jaar opnieuw te ontmoeten.

 

« ga terug