OPEN DAG

Op woensdag 19 oktober 2022 vindt van 18.00 tot 21.00 uur de eerste Open dag van onze school plaats. 

Het Comenius Beroepsonderwijs Capelle heeft de open dag ingedeeld in verschillende bezoekmomenten van een half uur. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt onze school op zijn of haar gemak te bezoeken.

Als u een van de tijdstippen hieronder kiest, krijgt u een persoonlijke rondleiding van een van onze medewerkers. Indien een bezoekmoment vol zit, zal deze keuze op de website niet meer te maken zijn. De bezoekmomenten die u hieronder aantreft zijn dus de beschikbare momenten. Lukt het digitaal aanmelden niet? Bel gerust naar 010-459 59 00, dan wordt het ook voor u geregeld.

Het is ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U krijgt dan een groepsrondleiding die op elk heel en elk half uur plaatsvindt. 

Bent u niet in staat om naar school te komen? Dan kunt u zich aanmelden voor onze digitale rondleiding die om 19.00 uur begint. Deze digitale optie verloopt via Teams.

Wilt u met uw dochter of zoon onze school bezoeken? Vul dan het onderstaande formulier in. We ontvangen u  gráág in onze mooie en prettige school!