Aanmelden op het Comenius College Krimpen

Aanmelden op het Comenius College Krimpen gebeurt door middel van een intakegesprek met de leerling en de ouders/verzorgers. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar; worden de benodigde papieren verzameld, ingevuld en ondertekend én kunt u of uw zoon of dochter uiteraard vragen stellen.

Aanmelden betekent niet hetzelfde als inschrijven; er zijn intakegesprekken. Deze intakegesprekken vinden plaats op dinsdag 19 maart 2024 van 15.00 tot 21.00 en op woensdag 27 maart 2024 van 13:00 tot 17:00 uur. Na het gesprek wordt door de aannamecommissie beoordeeld of een leerling op onze school plaatsbaar is. Pas daarna wordt een leerling definitief ingeschreven. Het intakegesprek is daarmee het startpunt van de inschrijfprocedure. We vragen u vriendelijk om hieronder een keuze te maken voor een gespreksmoment op 19 maart of 27 maart.

Een goede start vinden wij belangrijk en daarom nemen we daarvoor graag de tijd. Een intakegesprek duurt 30 minuten en om ervoor te zorgen dat we de tijd voor uw zoon of dochter en u kunnen nemen, is het noodzakelijk om een aanmeldafspraak te maken. Zo weet u zeker dat er voldoende tijd voor uw zoon of dochter en u is.

Een afspraak voor een intakegesprek kunt u maken door het formulier hieronder volledig in te vullen. 

Mocht u op een van deze datums verhinderd zijn, dan kunt u telefonisch contact opnemen via nummer 0180 - 59 15 00 om een afspraak voor een ander moment te maken.