International Business

Ondernemen, wat is dat? Wat moet je allemaal doen als je een bedrijf op wilt zetten? Bij International Business leer je denken en werken als een echte ondernemer. Je gaat ook zelf aan de slag met eigen (duurzame) product. En je leert hoe jij jouw kwaliteiten in kunt zetten voor een goed doel.

Sport & Gezondheid

Jij vindt het leuk om zelf te sporten en om te bewegen. Maar je wilt ook weten hoe je lichaam in elkaar zit, hoe je gezond eet en leeft en hoe je anderen daarbij kunt helpen en begeleiden. Dit is hét Talent-programma voor actievelingen.

Kunst & Cultuur

Bij Kunst & Cultuur maak je tekeningen, schilderijen, foto's en filmpjes. Je gaat kunst bekijken en beleven, kennismaken met echte kunstenaars en inspiratie opdoen... Wie ben je, wat wil je en wat kan kunst betekenen voor jou en anderen?

Tech & Media

We kunnen niet meer zonder de computer, slimme toepassingen als robots en 3D-printers, zelfsturende auto's, navigatie en natuurlijk onze mobieltjes. Ga zelf op onderzoek uit, experimenteer en ontdek hoe je met jouw kennis de wereld een beetje slimmer kunt maken.