Aanmelden op het Comenius College Krimpen

Aanmelden op het Comenius College Krimpen gebeurt door middel van een intakegesprek met de leerling en de ouders/verzorgers. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar; worden de benodigde papieren verzameld, ingevuld en ondertekend én kunt u of uw zoon of dochter uiteraard vragen stellen.

Aanmelden betekent niet hetzelfde als inschrijven; er zijn vooraanmeldgesprekken en aanmeldgesprekken. De vooraanmeldgesprekken vinden plaats op 16 februari 2022; op deze dag voeren we een gesprek, maar wordt er nog geen aanmelding ondertekend. De aanmelding wordt pas in de daarvoor bestemde periode met ondertekening afgerond; u hoeft dan alleen langs te komen om de aanmelding te ondertekenen. We doen dat om de druk van het afsprakenrooster te halen en daarmee voldoende tijd voor u vrij te kunnen maken.

Op 9 maart 2022 vinden de andere aanmeldgesprekken plaats. Het verschil met een vooraanmeldingsgesprek is dat bij deze afspraak de aanmelding wel direct wordt ondertekend. Na de aanmelding wordt door de aannamecommissie beoordeeld of een leerling op onze school plaatsbaar is. Pas daarna wordt een leerling definitief ingeschreven. Het aanmeldgesprek is daarmee het startpunt van de inschrijfprocedure.

Een goede start vinden wij belangrijk en daarom nemen we daarvoor graag de tijd. Een aanmeldgesprek duurt 30 minuten en om ervoor te zorgen dat we de tijd voor uw zoon of dochter en u kunnen nemen, is het noodzakelijk om een (voor)aanmeldafspraak te maken. Zo weet u zeker dat er voldoende tijd voor uw zoon of dochter en u is.

Een afspraak voor een (voor)aanmeldgesprek kunt u maken door het formulier hieronder volledig in te vullen. Er zijn twee datums waarop ons team voor uw zoon of dochter en u graag ontvangt voor een (voor)aanmeldgesprek: woensdag 16 februari 2022 van 15.00 tot 21.00 uur of een aanmeldgesprek op woensdag 9 maart 2022 van 15.00 tot 21.00 uur.

Mocht u op een van deze datums verhinderd zijn, dan kunt u telefonisch contact opnemen via nummer 0180 - 59 15 00 om een afspraak voor een ander moment maken.