Aanmelden op het Comenius College Krimpen

Aanmelden op het Comenius College Krimpen gebeurt door middel van een intakegesprek met de leerling en de ouders/verzorgers. Tijdens dit gesprek maken we kennis met elkaar; worden de benodigde papieren verzameld, ingevuld en ondertekend én kunt u of uw zoon of dochter uiteraard vragen stellen.

Aanmelden betekent niet hetzelfde als inschrijven; er zijn aanmeldgesprekken. Deze aanmeldgesprekken vinden plaats op 15 maart 2023 van 15.00 tot 21.00. Na de aanmelding wordt door de aannamecommissie beoordeeld of een leerling op onze school plaatsbaar is. Pas daarna wordt een leerling definitief ingeschreven. Het aanmeldgesprek is daarmee het startpunt van de inschrijfprocedure. We vragen u vriendelijk om vooraf het digitale aanmeldformulier in te vullen en daarna hieronder een keuze te maken voor een gespreksmoment op 15 maart.

Een goede start vinden wij belangrijk en daarom nemen we daarvoor graag de tijd. Een aanmeldgesprek duurt 30 minuten en om ervoor te zorgen dat we de tijd voor uw zoon of dochter en u kunnen nemen, is het noodzakelijk om een aanmeldafspraak te maken. Zo weet u zeker dat er voldoende tijd voor uw zoon of dochter en u is.

Een afspraak voor een aanmeldgesprek kunt u maken door het formulier hieronder volledig in te vullen. 

Mocht u op een van deze datums verhinderd zijn, dan kunt u telefonisch contact opnemen via nummer 0180 - 59 15 00 om een afspraak voor een ander moment maken.