Kennismaken met het Comenius College Krimpen

Leerlingen en ouders kunnen op verschillende momenten de sfeer op het Comenius College Krimpen komen proeven. Naast de open dag en de open dag light heeft het Comenius College Krimpen een aantal dagen waarop ouders en/of leerlingen met de school kennis kunnen maken. Het Comenius College Krimpen verzorgt informatieavonden en open lesavonden en -dagen voor leerlingen en ouders voor het eerste leerjaar van het schooljaar 2022/2023.

De eerste informatie- en openlesavond vindt plaats op 18 november 2021 van 19.00 tot 21.00. Op deze avond kunnen leerlingen de sfeer proeven door een aantal lessen te volgen en is voor ouders een informatief gedeelte waarin alle relevante informatie over onze school wordt gegeven. Het is uiteraard ook mogelijk om eigen vragen te stellen aan de medewerkers van de school.

U bent van harte welkom om met uw zoon of dochter deze avond te bezoeken.  Vul het formulier hieronder in en we reserveren een plaats voor u en uw zoon of dochter.  Tot ziens op donderdag 18 november 2021!