Kennismaken met het Comenius College Krimpen

Leerlingen en ouders kunnen op verschillende momenten de sfeer op het Comenius College Krimpen komen proeven. Naast de Open dagen en de Open dag light heeft het Comenius College Krimpen een aantal dagen waarop ouders en/of leerlingen met de school kennis kunnen maken. Het Comenius College Krimpen verzorgt informatieavonden en openlesavonden en -dagen voor leerlingen en ouders voor het eerste leerjaar van het schooljaar 2023/2024.

De informatie- en openlesavonden en de Open dagen hebben inmiddels, met uitzondering van de Open dag light van 16 februari, allemaal plaatsgevonden. Voor leerlingen van groep 8  is er op 8 februari 2023 van 14.00 tot 16.00 uur een meeloopmiddag. Tijdens deze twee uren kunnen leerlingen de sfeer van de school proeven door een aantal lessen te volgen, terwijl de school open is. Daardoor ervaren ze hoe onze school er op een gewone dag uitziet.

Uw zoon of dochter is van harte welkom! Vul het formulier hieronder in en we reserveren een plaats voor uw zoon of dochter. Tot ziens op 8 februari 2023!