Kennismaken met het Comenius College Krimpen

Leerlingen en ouders kunnen op verschillende momenten de sfeer op het Comenius College Krimpen komen proeven. Naast de open dag en de open dag light heeft het Comenius College Krimpen een drietal dagen waarop ouders en/of leerlingen met de school kennis kunnen maken. Het Comenius College Krimpen verzorgt een informatieavonden en open lesavonden en -dagen.

Op donderdag 19 november 2020 van 19.00 tot 21.00 uur vindt de informatie- en open lesavond voor ouders en leerlingen van groep 7 en 8 plaats. Tijdens deze avond volgen de leerlingen een aantal open lessen, terwijl ouders en verzorgers alle belangrijke informatie over de school te horen krijgen. Uiteraard is er op dat moment ruim de tijd tot het stellen van alle vragen die u heeft. We nodigen ook de leerlingen en ouders uit groep 7 nadrukkelijk uit om op deze avond een bezoek aan onze school te brengen.

De informatieavond voor de ouders en leerlingen en ouders uit groep 8 is op donderdag 14 januari 2021 van 19.00 tot 21.00 uur. Tot slot is er op woensdag 10 februari 2021 van 14.00 tot 16.00 uur een meeloopmiddag voor leerlingen. Leerlingen kunnen hiervoor aangemeld worden via cck@comenius.nl.