Informatie- openlesavond groep 7 en 8

november 2020

Kom je ook langs op 19 november?

Op 19 november vindt de eerste informatie- en openlessenavond van Comenius College Krimpen plaats. In verband met de Coronaregels verloopt avond anders dan we gewend zijn. Hoe ziet de avond eruit? Doordat we niet meer dan 30 gasten van boven de 12 jaar mogen en willen ontvangen, worden bezoekers in verschillende groepen met verschillende tijden verdeeld. Hierdoor kunnen we een veilige avond bieden. Is uw nieuwsgierigheid gewekt en wilt u zich samen met uw zoon of dochter voor deze avond aanmelden? Stuur dan een mail naar cck@comenius.nl. U ontvangt vervolgens een tijd waarop u bent ingedeeld.

Mocht u op deze datum verhinderd zijn? Dan kunt u gebruik maken van de tweede informatie- en openlesavond op 14 januari 2021.

De schoolfolder van Comenius College Krimpen is ook digitaal beschikbaar! U kunt de folder hier vinden. Mocht u nog vragen hebben of meer informatie over bepaalde zaken willen hebben, dan kunt u uiteraard altijd contact met onze school opnemen. Dat kan via mail, maar ook telefonisch. In de folder treft u naast schoolinformatie ook de aanmelddatums en open dagen aan. U kunt deze ook op onze website vinden. 

 

« ga terug