Drukke week op Comenius Krimpen!

oktober 2022

Welkom in onze school

Drukke week

De week voor herfstvakantie is dit jaar een drukke week op Comenius Krimpen. Naast een zeer geslaagde Open dag op 18 oktober zijn er tal van activiteiten voor alle leerjaren gaande.

De leerlingen van het eerste leerjaar zijn op kamp in Noordwijk en komen vrijdag weer terug. De leerlingen van klas twee zijn woensdag naar Beekse Bergen geweest en hebben gedurende de rest van de week een voorlichting over verantwoord gedrag op sociale media. Wat mag en kan wel en wat absoluut niet?

Het tweede leerjaar is het enige leerjaar dat op school aanwezig is, want de bovenbouwleerlingen lopen op zelfgekozen plekken stage. De medewerkers van de school zien de leerlingen in een andere omgeving terug als ze op stagebezoek gaan en lopen deze dagen heel wat adressen af. Van de Crimpenhof tot De Korf en op vrijwel alle basisscholen van Krimpen zijn onze leerlingen deze dagen te vinden.

Tot slot is Comenius Krimpen op 20 oktober te bezoeken op de scholenmarkt in De Tuyter. De gehele avond staan onze collega’s tot uw beschikking voor vragen en informatie. Wilt u onze school zelf bezoeken? Dat kan op 22 november op de informatie- en openlesavond. 

« ga terug