Open dag

Op woensdag 26 januari 2022 vindt van 15.00 tot 20.00 uur de Open dag van onze school plaats. Het is binnen de Coronamaatregelen van de overheid wel toegestaan de school te bezoeken, maar het aantal bezoekers is beperkt tot een maximum.

Het Comenius College Krimpen heeft de open dag daarom ingedeeld in verschillende bezoekmomenten van een half uur. Op deze manier voorkomen we dat het in de school te druk wordt en mensen buiten moeten wachten, maar zorgen we er ook voor dat iedereen de kans krijgt onze school te bezoeken.

Indien een bezoekmoment vol zit, zal deze keuze op de website niet meer te maken zijn. De bezoekmomenten die u hieronder aantreft zijn de beschikbare momenten.

Er geldt een aantal regels voor het bezoekmoment:

* toegang tot de school is mogelijk met een afspraak die gemaakt is via het formulier op deze website. Afspraken kunnen ook telefonisch of via de mail gemaakt worden,

* rondleidingen vinden allemaal plaats onder begeleiding van een medewerker van de school, 

* de maximale duur van een bezoek is een half uur en altijd binnen een tijdslot. Indien u verhinderd bent, gaat de tijd af van het bezoekmoment,

* de landelijk geldende Coronamaatregelen voor bezoek aan publieke ruimtes zijn van toepassing; gebruik van een mondkapje, afstand houden en handen ontsmetten.

* in verband met het maximum aantal personen in de school is per kind slechts één ouder toegestaan

Wilt u met uw dochter of zoon onze school bezoeken? Vul dan het onderstaande formulier in. We ontvangen jullie graag in onze mooie, kleine, gezellige en veilige school.