Aanmelden digitale Open dag

Op 27 januari 2021 organiseert het Comenius College Krimpen van 15.00 tot 20.00 uur haar jaarlijkse Open dag. Helaas is het door de maatregelen rond het Coronavirus niet mogelijk de school te bezoeken, daarom vindt de Open dag dit jaar digitaal plaats. Veel toekomstige leerlingen en hun ouders hebben onze school vorig jaar al op de Open dag bezocht en kennen onze school daardoor al een beetje, maar iedereen is uiteraard van harte welkom om dit jaar de digitale variant van de Open dag te bezoeken!

Hoe werkt onze digitale Open dag?

Tijdens onze digitale Open dag krijgen leerlingen en hun ouders in kleine groepjes een VIP-rondleiding met een collega door onze school. Tijdens deze half uur durende rondleiding kunnen leerlingen en hun ouders zelf aangeven welk deel van de school ze willen zien en over welke vakken ze van de collega's informatie willen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om de hele school te bekijken. Kortom, leerlingen en hun ouders bepalen wat ze gedurende de rondleiding gaan zien!

Om ervoor te zorgen dat we aan iedereen voldoende aandacht kunnen schenken, is de digitale Open dag in tijdslots verdeeld. Leerlingen en hun ouders moeten vooraf via deze link één van de beschikbare tijdslots reserveren. Het kan zo zijn dat een tijdslot vol zit, u kunt dan de keuze maken voor een ander tijdslot. Door het volgen van deze link kan ook een keus gemaakt worden om een plaats bij het webinar te reserveren of één of meerdere vragen te stellen. Bij het reserveren van een tijdslot wordt om een aantal gegevens gevraagd, waarbij het emailadres van groot belang is. De digitale Open dag vindt namelijk plaats via Microsoft Teams; via dit programma worden leerlingen en hun ouders op de gekozen tijd ingebeld en vervolgens door een collega persoonlijk mee door de school genomen. Dit kan echter niet zonder een goedwerkend emailadres. Op dit emailadres ontvangt u na aanmelding ook een bevestiging van de aanmelding.

Webinar

Tussen 19.00 en 20.00 uur vindt er tevens een algemeen webinar plaats; tijdens dit webinar is er de mogelijkheid om uw vragen te stellen. Voor het webinar kunt u zich door het volgen van deze link aanmelden.

We begroeten al onze toekomstige leerlingen en hun ouders graag op onze digitale Open dag op 27 januari 2021 in het gekozen tijdslot!