Volledige opening CCK

mei 2021

Opening met een gouden randje

Op maandag 31 mei gaat het Comenius College Krimpen weer volledig open voor alle leerlingen. Dat is voor iedereen spannend en om alles zo veilig mogelijk te maken, zijn er verschillende zeer noodzakelijke voorzorgsmaatregelen genomen. Deze maatregelen zijn te vinden in ons openingsprotocol Code Goud. Dit protocol is inmiddels met een begeleidend schrijven aan alle ouders verstuurd.
Goud is voor CCK het thema van de maand: we streven naar goud voor onze examenkandidaten die deze week hun eerste tijdvak hebben afgerond en we vinden dat onze leerlingen en ouders een gouden medaille voor hun inzet de afgelopen maanden hebben verdiend.
Hoewel de situatie absoluut geen aanleiding tot een feestje is, willen we onze leerlingen maandag toch met goud verwelkomen en de volledige heropening van de school niet geruisloos voorbij laten gaan. Ze worden maandag dan ook op speciale wijze van harte welkom geheten.
In het protocol Code Goud zijn alle procedures die gevolgd moeten worden uitvoerig beschreven. Met de inmiddels bekende inzet van onze leerlingen, de ouders en de medewerkers hebben we er alle vertrouwen in dat de komende weken ook weer goed gaan verlopen.

 

« ga terug