Aanmelden

Heb jij het advies VMBO -KB of -BB met of zonder LWOO van jouw basisschool gekregen?
Dan ben jij van harte welkom op het Comenius Beroepsonderwijs Capelle.
 
Laat hieronder je gegevens achter, als jij graag naar onze school wilt komen. 

Hoe ziet de aanmeldprocedure eruit?
Aanmelden bij Comenius Beroepsonderwijs Capelle is een spannende stap op weg naar jouw toekomst. Wij staan klaar om je te verwelkomen en te helpen bij elke stap van het proces. Benieuwd hoe je je kunt aanmelden? Lees snel verder!

Het Intakegesprek
Het avontuur begint met een gezellig intakegesprek. Tijdens dit gesprek, dat plaatsvindt in de periode tussen 18 maart en 1 april 2024, gaan we samen ontdekken of Comenius Beroepsonderwijs Capelle de perfecte school voor jou is. Het is jouw kans om ons te leren kennen en al je vragen te stellen. Je kunt vanaf 1 maart 2024 jouw persoonlijke tijdslot reserveren op de website van onze school, zodat je zeker weet dat we alle tijd voor je hebben.

Belangrijk: Vergeet je unieke code niet!
Om ervoor te zorgen dat we al jouw gegevens compleet hebben, vragen we je om de unieke code mee te nemen die je van jouw basisschool hebt gekregen. Dit helpt ons om je aanmelding soepel te laten verlopen en ervoor te zorgen dat we je goed kunnen begeleiden.

Toelaatbaarheid
Nadat we alle benodigde informatie hebben ontvangen, zal onze plaatsingscommissie zich buigen over de toelaatbaarheid van de leerling. We begrijpen dat dit een spannend moment is, maar maak je geen zorgen, we streven ernaar om binnen zes weken een besluit te nemen. We willen er samen met jou voor zorgen dat je de best mogelijke start maakt op Comenius Beroepsonderwijs Capelle.