Homebase

Voor leerlingen die na schooltijd graag nog even tijd doorbrengen met klasgenoten en vrienden/vriendinnen is er de mogelijkheid om deel te nemen aan 'Homebase'.

Dit schooljaar zijn de mensen die dit organiseren elke dinsdag van 15.00 uur tot 16.30 uur te vinden in sporthal 'De Lijster' naast het Comenius College. Er staat een grote diversiteit aan activiteiten op het programma. Iedereen is welkom om aan te schuiven en eigen inbreng voor de activiteiten wordt enorm gewaardeerd. Als leerlingen zelf een idee hebben wordt er gekeken of en hoe dit uitgevoerd kan worden. Activiteiten die zoal op de planning kunnen staan zijn: sporten in de gymzaal, creatief bezig zijn door b.v. te tekenen, foto workshop, cursus graffiti spuiten. Ook een FIFA'21 PlayStationtoernooi zou een mogelijkheid kunnen zijn. Bijna alles is mogelijk, maar dit hangt natuurlijk af van het aantal deelnemers.

Voor meer informatie kunt u naar het Instagramaccount 'Homebase_Capelle' of neemt u contact op via info@sportiefcapelle.nl