Afgelopen weken op CMC

juli 2021

Het eind van het schooljaar 2020-2021 is alweer in zicht! wat is het snel gegaan. Een bewogen jaar waarin er veel is gebeurd. Een jaar wat veel flexibiliteit van zowel onze leerlingen als onze docenten vroeg. Nieuwe maatregelen, een mondkapjesbeield, halve klassen en online lessen. Toch kijken we toch tevreden en vooral trots op dit jaar terug. Trots dat we het met z'n allen hebben gedaan! Trots op onze leerlingen en ons personeel. In de afgelopen weken waarin er weer wat meer mogelijk was, hebben we daarom alles uit de kast gehaald. We nemen u mee naar de laatste weken van dit schooljaar.

Diplomering
Dit jaar hebben onze examenleerlingen hun diploma in ontvangst mogen nemen. Onze havo, vwo en tto klassen hebben hun diploma-uitreiking gehad in de aula op school.  Dit was een groot succes en natuurlijk fijn dat het op deze manier kon.
Op onze mavo hebben we net zoals vorig jaar een drive-in diploma-uitreiking georganiseerd. leerlingen kwamen in de auto met hun gezin om de diploma te ondertekeken. Ondertussen werd de auto flink onder handen genomen door onze poetsende docenten.
Ook de pizza kar en de cocktailbar waren erg in trek. Wij feliciteren onze leerlingen met het behalen van hun diploma en wensen hen een voorspoedige toekomst toe.


Activiteitenweek
In de laatste weken van het schooljaar worden er activiteiten gehouden voor de leerlingen. Zo ook dit jaar! De brugklassers hebben heerlijk kunnen ravotten tijdens onze Wipe-out sportdag. Jaar 2 is naar Hoek van Holland strand geweest, hier hebben zij gesurft Jaar 3 heeft kunnen genieten van een luxe schoolbarbeque. Mavo 2 en 3 hebben een uitstapje gemaakt naar Walibi. Al met al een geslaagde laatste week voor onze leerlingen.


Zomerschool
Om leerlingen de mogelijkheid te geven extra bijlessen te volgen in een bepaald vak, is dit jaar de zomerschool georganiseerd.
De zomerschool biedt leerlingen een actief lesprogramma waarin lesstof wordt herhaald. Dit programma is gecombineerd met sport en goede voeding.
Leerlingen die behoefte hadden aan een bijspijkercursus voor een moeilijk vak, konden zich hier vrijwillig voor opgeven.

« ga terug