PopArt 2023

april 2023

Afgelopen donderdag was het dan eindelijk zo ver: PopArt 2023 vond plaats in de grote zaal van het Isala theater. Het evenement was maandenlang voorbereid en na lang wachten was het moment daar om de show aan het publiek te tonen. Het was een bijna uitverkochte zaal, waar 20 leerlingenacts en 1 docentenband optraden en die samen de sterren van de hemel speelden, dansten, zongen en spraken. Het publiek bestond niet alleen uit leerlingen van het Comenius Lyceum en de Comenius Mavo Capelle, maar ook uit leerlingen van onze vestigingen in Krimpen en Nieuwerkerk.

De leerlingen begonnen al in december met de voorbereidingen en na maanden van hard werken was de grote dag eindelijk daar. De spanning was voelbaar in de zaal, maar iedereen was er klaar voor en had er enorm veel zin in.

Het evenement was een groot succes! We zijn enorm trots op onze leerlingen die zichzelf hebben laten zien op het podium en hun kwaliteiten hebben getoond. Het publiek was onder de indruk van de prestaties en hier en daar werd zelfs een traantje weggepinkt.

Voor de coronaperiode heeft PopArt al een keer plaatsgevonden en het is zeker de bedoeling om hier een jaarlijks terugkerend evenement van te maken. We kijken terug op een geslaagde editie en kunnen niet wachten om volgend jaar weer te kunnen genieten van het talent van onze leerlingen! Tot volgend jaar!

 

 

« ga terug