Stichting JOZ

september 2020

Vanaf volgende week zullen er dagelijks JOZ medewerkers aanwezig zijn op de Comenius locaties aan de Lijstersingel. De JOZ medewerkers zullen er iedere zijn van 12.00 - 16.00 uur. Hieronder stellen Ilias en Wirshaad van JOZ zich voor.

 Beste medewerkers, ouders en leerlingen,

Wij komen vanuit het jongerenwerk het Comenius College ondersteunen. Mijn collega en ik zullen onszelf even kort voorstellen. Ik ben Wirshaad en ben al een aantal jaar werkzaam als jongerenwerker. Voorheen in Rotterdam-Zuid en nu ga ik dat voor een deel op het Comenius College doen. Wij gaan leerlingen vooral ondersteunen en begeleiden bij problemen waar ze tegenaan lopen. Dat kan zijn op school, bijbaan, sportvereniging of bijvoorbeeld in de buitenruimte. Wij zijn altijd aanspreekbaar en in voor een praatje, maakt niet uit over wat. Ook ben ik actief op Instagram check mij op joz_wirshaad!

Mijn naam is Ilias en ik werk nu al een jaar als jongerenwerker. Ik ben in verschillende wijken in Rotterdam-Noord actief geweest en werk nu sinds een aantal maanden ook op straat in Capelle. Wij zijn er voornamelijk om jongeren te helpen. Deze hulp, kan zoals mijn collega ook al aangaf, betrekking hebben op vele thema’s. Wij kennen geen taboes en alle onderwerpen zijn bespreekbaar met ons. Heeft iemand hulp nodig of vragen over bepaalde zaken, neem dan zeker contact met ons op. Daarnaast zijn wij ook altijd bereikbaar voor een lekker kopje koffie! Net als mijn collega, ben ik ook actief op Instagram @joz_ilias!

« ga terug