Naar de brugklas

Bent u op zoek naar een geschikte school in het voortgezet onderwijs voor uw kind? Dan is Comenius Mavo Capelle een uitstekende keuze. Comenius Mavo Capelle staat bekend als een school waar leerlingen alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen.

Onze mavo is een gezellige gastvrije school waar iedere leerling gezien wordt.
Vanwege onze kleinschaligheid hebben wij extra aandacht voor iedere leerling. Onze leerlingen krijgen les van docenten die weten wat ze beweegt, die persoonlijke belangstelling combineren met ondersteuning waar dat nodig is. In de onderbouw hebben onze leerlingen één dag in de week een projectdag waar ze de stromingen Art & Culture en Design & Technique aangeboden krijgen. In het vierde jaar kunnen onze leerlingen examen doen in een extra vak (totaal acht vakken). Daardoor zijn ze nog beter voorbereid op hun vervolgopleiding. Kortom een warme school waar de leerling ertoe doet!

Bij ons wordt onderwijs aangeboden op mavo niveau. Meer informatie over mavo onderwijs kunt u hier vinden. Meer weten over de overstap van basisschool naar voortgezet onderijwijs? klik hier.
Klik op de afbeelding voor een groter exemplaar.