Genomineerde Leraar van het Jaar 2021 - 'onze' Ismail Aghzanay

september 2021

Tijdens een online bijeenkomst op 19 januari jl. zijn de genomineerden voor de titel Leraar van het Jaar 2021 bekend gemaakt. Een van de genomineerden in de categorie voortgezet onderwijs is Ismail Aghzanay, teamleider en docent van de CVO-school Comenius Beroepsonderwijs Capelle. Directeur Antonella Carletti van het Comenius Beroepsonderwijs is trots dat een docent van haar school genomineerd is.

Juryvoorzitter Andrew Niemeijer, zelf Leraar van het Jaar in 2008, maakte de namen bekend tijdens de bijeenkomst van leraren en vertegenwoordigers uit het onderwijs. Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Constantijn der Nederlanden en rapper Ali B spraken tijdens de sessie hun waardering uit voor de docenten. Op de Nationale Onderwijs Tentoonstelling (NOT) in Utrecht wordt op 4 december bekend gemaakt wie uiteindelijk met de titel naar huis, dan wel naar school gaat. De genomineerden zullen op de beurs een vakjury moeten overtuigen wie de beste Leraar van het Jaar 2021 is.

Tot die tijd treden alle genomineerden op als ambassadeurs van hun vak. Dat houdt in dat ze gedurende het jaar op verschillende momenten het onderwijsvak promoten. Zo zijn ze onder andere te gast bij de Big Improvement Day op 19 mei in Leusden, een dag waarop traditiegetrouw positieve ontwikkelingen in onder meer het onderwijs worden belicht.

https://www.cvo.nl/nieuws/actueel/ismail-aghzanay-van-comenius-beroepsonderwijs-capelle-genomineerd-voor-leraar-van-het-jaar-2021

 

« ga terug