Aanmeldafspraak maken

Om je aan te melden bij Comenius Dalton Rotterdam, voeren we samen met jou en jouw ouders een intakegesprek. Een goede start vinden wij belangrijk en daarom nemen wij graag de tijd voor jou. Tijdens dit gesprek leren we elkaar beter kennen en praten we over ons Daltononderwijs en over de plaatsingsprocedure. Daarnaast verzamelen we de papieren die we nodig hebben, vullen ze in en zorgen ervoor dat alles goed is ondertekend. En als jij of jouw ouders vragen hebben over ons onderwijs, kunnen jullie die natuurlijk ook stellen. Het is een leuke manier om te ontdekken of de Daltonkernwaarden goed bij jou passen en of je een echte Comenius Dalton-vriend kunt worden!

De aanmeldgesprekken vinden plaats op woensdag 20 maart van 17.00 uur – 20.00 uur (vrije inloop), donderdag 21 maart 15.00-17.00 uur, maandag 25 maart 14.00-16.30 uur, dinsdag 26 maart 14.00-16.30 uur, woensdag 27 maart 14.00-16.30 uur.

Na de aanmelding wordt door de aannamecommissie beoordeeld of jij op onze school plaatsbaar bent. Zo ja, dan word jij daarna definitief ingeschreven.

We vragen jou en jouw ouders vriendelijk om te zijner tijd het digitale aanmeldformulier in te vullen. Vooraf kan er via deze link een keuze gemaakt worden voor een gespreksmoment (klik op de pagina door naar maart). Graag willen we jou en jouw ouders vragen de volgende documenten mee te nemen naar het gesprek. Zonder deze documenten kunnen wij jou nog niet inschrijven:

- het schooladviesformulier met daarop de unieke plaatsings- (aanmeld) code
- de voorkeurslijst
- geldig identiteitsbewijs

Mocht jij of jouw ouders op een van bovenstaande data verhinderd zijn, dan vragen we jouw ouders telefonisch contact op te nemen via nummer 010 - 286 24 22 om een afspraak voor een ander moment te maken.