Top momenten in december CMC

januari 2024

KERST OP HET COMENIUS

Een heel aantal kerstactiviteiten heeft plaatsgevonden in de week voor de kerstvakantie. Uiteraard waren er de kerstvieringen, die de week sinds jaar en dag in een kerstsfeer steken. Nieuw dit jaar was het kerstfeest in HAL4 en het kerstdiner voor de bovenbouw van het vwo.

Kerstgala


    
In HAL4 vond het jaarlijkse kerstgala plaats. Voorheen was dit feest voorbehouden aan leerjaar 3, maar vanaf dit jaar is het plan om dit jaarlijke feest voor bijna de hele school te laten plaatsvinden. Het was een ontzettend groot succes, getuige de opkomst en het plezier wat iedereen had! Verscheidene dj's hebben hun opwachting gemaakt en de zaal was prachtig uitgelicht.

Kerstvieringen


    
Elk jaar met Kerstmis en Pasen hebben we een viering in de aula waar alle leerlingen in verschillende rondes bij aanwezig zijn. We vinden dat heel belangrijk, omdat het onze identiteit laat zien en het ons even laat stilstaan bij een aantal belangrijke thema's die door de snelheid van ons bestaan wellicht wat minder aandacht krijgen. Leerlingen (en dit jaar ook docenten!) kregen de kans om op het podium te stralen. Dat werd meer dan waargemaakt! Prachtige muziek, verbeeldingen, decor en tekst. Alle complimenten voor iedereen die deze mooie viering heeft waargemaakt!

WRITE FOR RIGHTS


Write for Rights: leerlingen,
bedankt voor jullie inzet! 

Elk jaar doen het Comenius mee aan de actie Write for Rights van Amnesty International. Leerlingen van de onderbouw schrijven kaarten aan mensen overal ter wereld die vastzitten omdat zij voor hun mening uitkwamen, worden gediscrimineerd om wie ze zijn, of worden gemarteld. De actie was een groot succes en samen zorgen we er hopelijk voor dat het onrecht in de wereld stopt.

 

« ga terug