Comenius Rotterdam kerstgala

januari 2017

Kerstgala 2016
Op woensdagavond 21 december was het dan eindelijk zover: het Comenius Rotterdam Kerstgala 2016. De hele week was er naar toe geleefd.

Vanaf 20:00 uur waren de leerlingen welkom op onze school. In hun beste outfit en met de mooiste kapsels trotseerden zij de regen en kou. De rode loper leidde vanaf het schoolplein naar onze feestelijk aangeklede aula waar een dansje gewaagd kon worden.

Ook dit jaar werd er weer een rit met een limousine verloot. Leerlingen konden in de week voorafgaand aan het gala een lot kopen om kans te maken op deze speciale ervaring. Dit jaar waren Savannah (klas 1b) en Julian (klas 3c) de gelukkige winnaars. Samen met elk 3 vrienden werden zij opgehaald in een prachtige zwart-witte limousine die hen in stijl naar het gala bracht.

Tijdens de avond werd de traditie van het verkiezen van king and queen of the ball natuurlijk in ere gehouden. Dit jaar heeft de jury unaniem besloten dat deze prijs voor mooiste outfit ging naar Krishna (klas 2c) en Marieke (klas 4a). Beide leerlingen gingen naar huis met een goodie bag gevuld met allerlei leuke spulletjes, ook moest er geposeerd worden voor een foto.

Rond half 1 draaide de DJ de laatste nummers, waarna de leerlingen moe maar voldaan weer naar huis vertrokken.
 

« ga terug