Informatie voor groep 8 ouders 

 

Van brugklas naar diploma!
Gaat uw zoon of dochter komend schooljaar naar de brugklas? In welke brugklas hij of zij komt, hangt voornamelijk af van het schooladvies van de basisschool. Bij de zoektocht naar de juiste school is het belangrijk dat uw kind zich in de school thuis voelt. Uw kind brengt in de jaren dat hij op de middelbare school zit een belangrijk deel van zijn tijd op school door. Dan moet de keuze voor die school ook de juiste zijn! 

Bekijk ook het informatieve filmpje over het Comenius College Nieuwerkerk waar je een digitale rondleiding door de school krijgt.

 

Kijkt u voor meer informatie ook even in deze informatiebrochure:   

Bij aanmelding op onze school gaan we eerst in gesprek met de leerling en met u als ouders/verzorgers. Dan bekijken we samen welke mogelijkheden er zijn.
Natuurlijk helpen wij u en uw kind met deze grote stap in zijn of haar leven!  Wij willen in ons onderwijs recht doen aan de individuele mogelijkheden van elke leerling. Het beste uit onze leerlingen halen.

Slogan: Hoe ver kun jij komen?Dit is niet voor niets onze slogan. Want wij zijn ervan overtuigd dat veel leerlingen na het Comenius wellicht wel verder gekomen zijn dan verwacht!

Heeft u een vraag of wilt u meer informatie: Dit kan dat telefonisch 0180-440470 of stuur een mail naar : ccn@comenius.nl

U bent natuurlijk van harte welkom op onze kennismakingsmomenten!


Bovendien kunt u gebruik maken van de website scholen op de kaart.nl om scholen te vergelijken en de juiste school voor uw kind te vinden.