Open dag  2.0,  18 februari 2021

 Donderdag 18 februari volgt de Open Dag 2.0 tussen 16:00 uur en 19:00 uur waarbij er weer vragenkwartiertjes zijn aan docenten en Q&A met leerlingen.

U kunt om 16:00, 16:30, 17:00, 17:30, 18:00 en 18:30 uur deelnemen aan de volgende gesprekken:

Schoolleiding
Heeft u vragen voor onze schoolleiding, stel deze dan gerust aan mevrouw Van Esch, meneer Visser of mevrouw Houbraken. Deze vragen kunnen gaan over ons onderwijsaanbod, de aanmeldingen en andere algemene vragen gericht op onze school. 

Flexrooster
Wij werken op school met een flexrooster. Naast de reguliere lessen, kunnen onze leerlingen kiezen voor maatwerkuren. In deze maatwerkuren krijgt een leerling extra ondersteuning of extra uitdaging voor het vak dat gekozen is. Mevrouw van Toor zal u alles vertellen over ons flexrooster. Kom gerust online langs om in gesprek te gaan! 

Ondersteuning
Heeft u specifieke vragen over de ondersteuningsmogelijkheden binnen onze vestiging, ga dan gerust in gesprek met onze ondersteuningscoördinator, Nane Hofland. Mocht u persoonlijke vragen hebben voor uw zoon of dochter, dan kunt u ook een afspraak maken met onze ondersteuningcoördinator, via ccn@comenius.nl of deze vragen stellen tijdens het inschrijfgesprek op de vestiging.

Unesco en leerjaarcoördinator onderbouw
Comenius College Nieuwerkerk is een Unesco-school. Heeft u naar aanleiding van het filmpje hierover in onze 360-tour nog meer vragen over Unesco, ga dan gerust in gesprek met een van onze Unesco-coördinatoren, Kevin Roodbol.

Ook kunt u via deze link vragen stellen aan of in gesprek gaan met onze leerjaarcoördinator van de onderbouw, Kevin Roodbol. Hij vertelt u graag alles over de start als leerlingen bij ons op school, de kampen, de manier van begeleiden en zo over alles wat er komt kijken bij de start op de middelbare school.

Live via Instagram
(16:15, 16:45, 17:15, 17:45 en 18:15 uur)
Meneer Erkens, onze biologiedocent, gaat live via Instagram. Tijdens dit live-event gaat hij in gesprek met oud-leerlingen, huidige leerlingen en met collega’s van onze vestiging. Ook krijgt u hier live een rondleiding door onze school. 


Voor leerlingen uit groep 8 is er een digitale puzzeltocht, te volgen in onze 360° Virtual Reality tour, waarbij iedere deelnemer uit groep 8 een leuke prijs ontvangt. Uit de inzendingen met het juiste antwoord wordt ook nog een een mooie hoofdprijs verloot.
En de winnaar is bekend!   

Open Dag 27 januari 2021
Wat hadden we je graag onze school in het echt laten zien. Een rondje laten lopen door het gebouw, even kletsen met onze collega’s en leerlingen en een kijkje nemen in onze fijne lokalen. Helaas gaat dat dit jaar niet zoals we gewend zijn. Gelukkig kunnen we dit wel op een andere manier laten doorgaan! We gaan ervoor zorgen dat je na het bekijken van onze website en na het meelopen tijdens onze Online Open Dag een goed beeld hebt van onze school. Bekijk vooral de 360° Virtual Reality tour en de filmpjes die je daarin tegenkomt. Tijdens de Online Open Dag zijn er ook leerlingen en collega’s beschikbaar voor het beantwoorden van jouw vragen.


Voor nu nodigen we je van harte uit om  een kijkje te nemen in onze school, door de360° Virtual Reality tour te doen en vast wat korte filmpjes te bekijken over onze lessen en andere schoolzaken.


Veel ouders hebben ons webinar op woensdag 9 december bijgewoond. U kunt HIER het webinar alsnog of nog een keer bekijken via Microsoft Teams.

Inschrijven
Bent u  er al zeker van dat u uw kind wilt inschrijven op het Comenius College? Dat kan vanaf 15 februari tot en met 15 maart. In verband met de corona maatregelen kan dit uitsluitend op afspraak.

Je kunt ook gebruik maken van het digitale formulier op de website.


knop aanmelden brugklas Comenius College Nieuwerkerk aan den IJssel