Open Dag  woensdag 26 januari 2022,  15:00 - 20:00 uur
Meld je aan voor een bezoek aan onze school.

   

We verwelkomen u graag op onze Open Dag om een kijkje te nemen in onze school. U kunt tijdens deze Open Dag ook in gesprek met vakdocenten en de schoolleiding. Er staan leerlingen tot uw beschikking om u een rondleiding te geven. We kijken er naar uit om u te ontmoeten!

Het is binnen de Coronamaatregelen van de overheid wel toegestaan de school te bezoeken, maar het aantal bezoekers is beperkt tot een maximum. Het Comenius College Nieuwerkerk heeft de open dag daarom ingedeeld in verschillende bezoekmomenten van een half uur. Op deze manier voorkomen we dat het in de school te druk wordt en mensen buiten moeten wachten, maar zorgen we er ook voor dat iedereen de kans krijgt onze school te bezoeken.

Wilt u met uw dochter of zoon onze school bezoeken? Vul dan het aanmeldformulier in. We ontvangen jullie graag in onze mooie, kleine, gezellige en veilige school.


Voor de thuisblijvers is er ook genoeg te beleven:


Voor de thuisblijvers komen we tijdens de Open Dag ieder uur LIVE op Instagram voor een Q&A met de leerlingen en een wandeling door de school.

Dit is op 26 januari om 15:30, 16:30, 17:30, 18:30 en 19:30 uur
Kom tijdens de Open Dag naar Instagram!Tijdens de Open Dag is er in de school een puzzeltocht. Hieraan kan je ook online meedoen. Zoek de gele bolletjes met vragen, vind de letters en het woord en maak kans op een mooie prijs!
Op 26 januari kan je HIER naar de puzzeltocht.

 


Verhinderd fysiek te komen, maar wel vragen? Ontmoet ons vandaag online!
Mocht u vandaag verhinderd zijn om fysiek naar onze Open Dag te komen, maar heeft u toch vragen over onze school? Kom gerust even online langs in onze Teams-meeting tussen 15.30 en 20.00 uur vandaag. Hier zitten collega’s voor u klaar om online uw vragen te beantwoorden.

  


Voor nu nodigen we je van harte uit om  een kijkje te nemen in onze school, door de 360° Virtual Reality tour te doen en vast wat korte filmpjes te bekijken over onze lessen en andere schoolzaken.


Aanmelden

Bent u  er al zeker van dat u uw kind wilt aanmelden voor het Comenius College? Dat kan vanaf 21 februari tot en met 18 maart 2022. (zie de OverstapRouteKaart)
Het is al mogelijk het aanmeldingsformulier in te vullen, dan zal het 21 februari in onze administratie worden verwerkt.

De aanmelding bij Comenius College Nieuwerkerk verloopt op de volgende manier:

-    U kunt uw zoon/dochter digitaal aanmelden via www.comenius.nl/aanmelden voor het schooljaar 2022-2023. Wij plannen op woensdag 23 februari 2022 en op woensdag 9 maart 2022 onze aanmeldgesprekken in. Via het aanmelden kunt u zich inschrijven voor een tijd op een van deze twee dagen. Wij verwachten u dan op dat moment bij ons op school voor het aanmeldgesprek met een van onze collega’s. Vanzelfsprekend is uw zoon/dochter hier ook bij uitgenodigd.

De volgende zaken verzoeken we u mee te nemen bij aanmelding:
1.    Een schriftelijk advies van de basisschool met de unieke code en de voorkeurslijst.
2.    Ter controle van het Burgerservicenummer vragen wij u om een geldig identiteitsbewijs te tonen

Als u vragen heeft, kunt u ons altijd mailen (ccn@comenius.nl of bellen 0180-440470).
Bedankt voor uw komst!

 U  kunt al een datum voor het aanmeldingsgesprek inplannen op deze pagina.