Open Dag, 11 oktober 2023,  15:00 - 20:00 uur
 

Op woensdag 11 oktober 2023 bent u van harte uitgenodigd voor een bezoek aan onze school tijdens de Open Dag. Op deze eerste Open Dag verwelkomen we graag de leerlingen uit groep 8 van de basisschool en hun ouders.

Maak kennis met het Comenius College Nieuwerkerk, laat je rondleiden en stel al je vragen. We hopen dat je net als wij enthousiast zal worden van onze mooie school. Kom vast de fijne sfeer proeven en hopelijk zien we je later in dit schooljaar op de meeloopavond of de VIP middag.

Het Comenius College Nieuwerkerk heeft de Open dag ingedeeld in verschillende bezoekmomenten van een half uur. Op deze manier zorgen we ervoor dat iedereen de kans krijgt onze school op zijn of haar gemak te bezoeken.

Als u een van de tijdstippen hieronder kiest, krijgt u een persoonlijke VIP-rondleiding van een van onze medewerkers of leerlingen. Indien een bezoekmoment vol zit, zal deze keuze op de website niet meer te maken zijn. De bezoekmomenten die u hieronder aantreft zijn dus de beschikbare momenten.

Het is ook mogelijk om zonder afspraak langs te komen. U krijgt dan een groepsrondleiding die op elk heel en elk half uur plaatsvindt.

Wilt u met uw dochter of zoon onze school bezoeken? We ontvangen jullie graag in onze mooie, kleine, gezellige en veilige school.

Namens leerlingen en schoolleiding alvast: "Van harte welkom!"

 

Het formulier is gesloten. U kunt de Open Dag bezoeken zonder u aan te melden.